Дневен хороскоп за събота, 30 януари 2016

Какво ви очаква в събота?

Дневен хороскоп за събота, 30 януари 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Съществува тенденция към повишаване на материалното ви благосъстояние. Радвате се на очаквани дивиденти. Удовлетворени сте от резултата и настроението ви е ще е чудесно. Споделете радостта със семейството си, като поднесете приятна изненада.

Телец
Ще бъдете в отлично настроение, принос за което ще има и срещата ви с човек от миналото. Интересът ви към него не намалява, напротив. Ще се радвате на взаимност и е възможно връзката ви отново да бъде подновена.

Близнаци
Днес пазете нервите и здравето си, осигурете си почивка и спокойствие. Интелигентно ще въздействате на събитията в своя полза. Но внимавайте, не правете нищо, с което бихте навредили някому, за да не се разочаровате.

Рак
Не позволявайте на емоциите да ви пречат в осъществяване на намеренията ви. Отлагате решаването на важен въпрос, но това едва ли е най-подходящата тактика. Вслушайте се в съветите на минали по този път хора.

Лъв
Пазете се от конфликти и не се изяснявайте прекалено обстоятелствено, за да не провокирате нечие неприятелско поведение. Днес ще спечелите една отдавна водена битка. Може да се доверите на приятели, които ще ви помогнат.

Дева
Денят ще бъде изпълнен с приятни емоции, които ще държат усмивката на лицето ви през цялото време. Все пак може да изникне неочакван проблем. Можете да разчитате за съветите на свой близък приятел и ако ви се наложи, не се колебайте да го сторите.

Везни
Днес бъдете по-предпазливи и запазете духа си спокоен.  В личен план ви очакват много приятни моменти, което се дължи най-вече на вашата склонност към романтични и авантюристични действия.

Скорпион
Част от енергията си сте посветили на промените, които вече са в ход.  Може да се окаже, че предвижданията ви не съвпадат изцяло с реалността и от това да ви заболи. Силни сте и ще приемете предизвикателството да продължите, каквото и да ви струва това.

Стрелец
Денят ви ще бъде доста спокоен и ще се отдадете на релакс и заслужена почивка. В личен план сте прекалено емоционални и това може да ви направи лоша услуга. Бъдете по-гъвкави и дипломатични, за да не се стига до излишни кавги.

Козирог
Има даден въпрос, който просто не ви дава мира. Може би мислите за някой определен човек или имате неразрешен проблем, но съзнанието ви е насочено само към него. Трябва да останете насаме със себе си и да решите какво искате.

Водолей
Днес се опитайте да не избухвате заради най-дребната забележка и сдържайте темперамента си, за да не кажете нещо, за което ще съжалявате. По-добре се усамотете и се отдайте на някое любимо и кротко занимание.

Риби
Благоприятно ще се развие деня за повечето от вас. Ще получите предложение, което ще ви отвори възможности. Възползвайки се от тях, ще подредите живота си добре. За щастие, много от вас имат до себе си човек, готов да ги насърчи и помогне.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay