Дневен хороскоп за четвъртък, 16 октомври 2014

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 16 октомври 2014

Станете част от Jenite.bg във Facebook, за да следите своя дневен, седмичен и месечен хороскоп!

Овен

Денят е идеален за онзи сериозен разговор, който толкова дълго отлагате. Може би трябва да обсъдите с шефа си своето възнаграждение? Не отлагайте повече, а поемете инициатива.

Телец
Смятате, че успехът ви е в кърпа вързан, но днес ще се сетите за още нещо, което може да се обърка. Опитайте се да предвидите потенциалните проблеми, за да реагирате адекватно.

Близнаци
Нямате сили за ожесточени спорове днес, затова по-добре стойте настрана от всички конфликти. Бъдете сигурни, че е за ваше добро и не си мислете, че ще изглеждате безхарактерни по този начин.

Рак
Самотно ви е, затова днес се опитайте да установите нови запознанства. Не е лошо понякога да общувате с хората - ще видите, че сред тях има и такива, които си заслужават. 

Лъв
Няма начин днес да не постигнете това, което сте си наумили. Ще имате достатъчно енергия да свършите всичко планирано.

Дева
Някак си животът ви се върти около един и същи човек. Отново ще го срещнете, и то на още по-странно място. Не пропускайте възможността да му напомните за себе си.

Везни
Напълно възможно е днес просто да ви писне и да напуснете работа или партньора си. Всъщност тази кардинална промяна ще ви се отрази много добре - решението ви е правилно според звездите, така че действайте!

Скорпион
Денят ще мине неусетно, защото ще имате страшно много работа. Въпреки това вечерта няма да чувствате умора и дори може да се видите с приятели - ще бъде забавно.

Стрелец
Нямате търпение да дойде уикендът, но днес ще се чувствате смазани. Всички ви затрупват с проблемите и изискванията си. Ще ви бъде трудно да запазите самообладание.

Козирог
Днес ще бъдете неспокойни и вашите близки постоянно ще ви досаждат с въпроси. Опитайте се да бъдете учтиви, защото те ви мислят доброто.

Водолей
Ще разберете, че някой ви е лъгал брутално. Опитайте се да потърсите в себе си сила за прошка. Това ще ви направи по-добър човек!

Риби
Имате чувството, че всичко днес е с краката нагоре. Истината е, че сте преуморени - през последните дни ви се насъбраха доста емоции. Опитайте се днес да не се намесвате в разправии, а вечерта прекарайте с любимия човек.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay