Дневен хороскоп за четвъртък, 2 юли 2015

Предстои ли ви изпълнен с усмивки ден?

Дневен хороскоп за четвъртък, 2 юли 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Изпитвате неудобство от човек, към когото в миналото не сте постъпили коректно. Животът отново ви изправя един до друг, но гузната съвест не спира да ви преследва. Извинението би свършило страхотна работа.

Телец
Имате нужда от съвет, който може да ви бъде даден единствено от изключително доверен човек. Изберете някого, на когото вярвате безусловно, за да споделите тайната си без страх, че тя ще бъде разпространена.

Близнаци
Хората около вас не спират да ви повтарят, че се целите прекалено високо. Знайте, че нито една мечта не е твърде невъзможна, стига да имате вяра, търпение и да работите усилено, за да я осъществите. Не позволявайте на никого да ви дърпа назад.

Рак
Не сте разбрали как и кога, но сте преминали граница, която не е трябвало да прекрачвате. С думите или действията си си навличате гнева на близък човек. Виновни сте и е добре да си го признаете.

Лъв
Не знаете къде ще ви отведе бъдещето, но сте наясно какво искате от него. Дали нещата ще се случат така, както си представяте, само времето ще покаже. Шансовете това да се случи обаче не са никак малки.

Дева
Нямате никаква представа какво точно правите. Занимавате се с нещо, което изобщо не е във вашата сфера на дейност, и се чувствате особено некомфортно. В крайна сметка всички положени усилия ще бъдат увенчани с успех.

Везни
Днес ще станете свидетел на поредната порция грубо отношение. Напоследък постоянно попадате в ситуации, в които пренебрежителното отношение на един човек към друг страшно ви ядосва. Проявете спокойствие и търпение.

Скорпион
Опитвате се "да отбиете номера”, като се стараете да свършите задълженията си бързо, но това само ще доведе до тяхното некачествено изпълнение. А след това ще ви се наложи да поправяте грешката си. Най-добре се концентрирайте още сега.

Стрелец
Можете да видите ясна картина на бъдещето си и на нея сте придружени от човека, с когото в момента имате връзка. Добре е да сте наясно с неговата визия за това, което предстои, за да не останете разочаровани накрая.

Козирог
Сутринта ви ще бъде изпълнена с положителни емоции, което не се е случвало от дълго време насам. Те ще ви заредят с енергия за целия ден и настроението ви ще бъде особено приповдигнато.

Водолей
Тръгвате по посока към мечтите си с нагласата, че нищо не може да се обърка. Това определено ще ви помогне да извървите дългия път. Трябва обаче да сте подготвени и за възможни екстремни ситуации.

Риби
Днес ще намерите спокойствие и уют на място, на което не сте предполагали, че е възможно да ги откриете. И по-точно - при човек, от когото най-малко сте очаквали да ви осигури каквато и да било сигурност и защита.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay