Дневен хороскоп за четвъртък, 20 ноември 2014

Дали днес звездите ще са благосклонни към вас?

Дневен хороскоп за четвъртък, 20 ноември 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite във Facebook!

Овен
Имате усещането, че днешният ден няма да е от най-приятните за вас, но това е само защото нагласата ви е такава. Променете я, за да откриете, че всъщност слънцето грее по-ярко, отколкото ви се струва.

Телец
Днес сте в стихията си на работното място. Яхнете вълната и покажете на всички и най-вече на себе си на какво сте способни. Усилията ви няма да останат незабелязани.

Близнаци
Днес е ден за равносметка - подредете мислите си и отсейте важните задачи от незначителните такива. В крайна сметка не всичко, което се случва около вас, е ваша отговорност.

Рак
Посветете малко време и внимание на самите себе си. Поглезете сетивата си като отидете на концерт, театър или кино, отдайте се на любимо, но напоследък често пренебрегвано занимание.

Лъв
Днес просто няма шанс усмивката да слиза от лицето ви. Всичко се подрежда сякаш от самосебе си, а задълженията ви отпадат едно по едно.

Дева
Помислете какво може да направите, за да помогнете на ваш близък човек, който се нуждае от подкрепа в тежък момент. Може би именно вие сте неговият лъч надежда.

Везни
Помислете кои са наистина важните неща, на които да се посветите днес и се старайте да не се претоварвате с прекалено много задачи, защото в противен случай има голям шанс да в крайна сметка да "изпушите".

Скорпион
Отделете внимание на дома си - захванете се с чистене, подреждане, а защо не и промяна в интериора. Определено имате нужда от промяна, а това е едно добро ново начало.

Стрелец
Напоследък имате чувството, че губите времето си и не се занимавате с нищо смислено. Помислете какво може да промените, за да почувствате удовлетворение.

Козирог
Време е да започнете да се отнасяте малко по-сериозно към напоследък неглижираните от вас задължения, които се трупат едно по едно пред вас.

Водолей
Струва ви се, че днес всичко и всички са настроени срещу вас. Понеже няма как да се борите с обстоятелствата, звездите съветват да поемете дълбоко дъх, да стиснете зъби и да се въоръжите с търпение. Защото с настъпването на вечерта проблемите ще се стопят.

Риби
На ръба на нервен срив сте, затова започнете да "го карате" малко по-леко и без да се вторачвате във всеки детайл. Вечерта прекарайте в приятна и релаксираща обстановка.

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay