Дневен хороскоп за четвъртък, 23 март 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 23 март 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Отчаяни сте, а причината за това е липсата на всякакво внимание към вас от страна на човека, който е заел изцяло мислите ви. Не знаете какъв ход да предприемете, затова не бързайте. Дайте си време да обмислите следващия си ход.

Телец

Помислете как да подобрите финансовото си състояние, защото се задават тежки дни, които ще се отразят на приходите ви. Няма как да спестите, ако постоянно харчите големи суми за ненужни неща.

Близнаци

Голямата ви мъка в момента е страданието, което изпитва ваш близък приятел. Не можете да му помогнете, защото той не желае помощта ви. Опитайте се да го подкрепите морално - това е най-добрият вариант.

Рак

Началото на деня ще определи по-нататъшното му развитие. Ако тя е весела и щастлива, то и денят ви ще бъде такъв. Но влучай че срещнете някакъв проблем още в началото на деня, то такива ще имате до неговия край.

Лъв

Координирайте действията си с тези на своите колеги, за да можете да свършите работата си по възможно най-добрия начин. Ако отделните екипи продължават да работят поотделно, просперитетът на цялата фирма е обречен на провал.

Дева

Упоритостта ви няма да доведе до нищо добро. Трябва да бъдете по-снизходителни, за да се преборите за всичко, което искате да получите от подчинените си. Високомерното отношение е във ваша вреда.

Везни

Конкуренцията на работното ви място е много добре подготвена и е възможно днес да се справи по-добре от вас в неочаквана задача. Постарайте се да компенсирате, като се заемете с индивидуална работа като допълнение към служебните задължения.

Скорпион

Обсъдете с половинката си проблемите, които смятате, че в момента съществуват във връзката ви. Напълно възможно е човекът до вас съвсем да не е на същото мнение. Изчистете недоразуменията, за да стопите напрежението помежду си.

Стрелец

Смятате, че разполагате с актуална информация относно това какво се случва в живота на най-близкия ви човек, но днес ще разберете, че това изобщо не е така, но не от него. Помислете на какво може да се дължи фактът, че той е престанал да споделя с вас.

Козирог

Предизвикателствата през днешния ден нямат край. Едно след друго се редуват събития, които изпитват способността ви да реагирате адекватно в напрегната ситуация. Съсредоточете се и ще се справите.

Водолей

Държите се смело в ситуация, която би взела страха на всеки. Куражът обаче е само външна обвивка, в действителност не можете да си представите как ще се справите с проблема и човека, който го е породил.

Риби

Потърсете услугите на специалист в областта, в която в момента работите. Занимавате се със задача, която не е от вашия ресор, и няма как да се справите без помощ. Няма нищо срамно в това да я поискате.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay