Дневен хороскоп за четвъртък, 23 октомври 2014

Какво е подготвила съдбата за вас днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 23 октомври 2014

Ако искате да бъдете наясно с това, което ви очаква през всеки ден от седмицата, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook! Сега е време да научите какво ще ви се случи в рамките на днешния четвъртък...

Овен
Имате нужда от промяна в живота си. Дали тя ще бъде свързана с работата, или с личния ви живот - няма значение. Важното е да ви накара да повярвате отново в себе си и в своите възможности! Направете тази смела крачка.

Телец
Играете смело и донякъде безразсъдно роля, която не ви подхожда. Начинът да се докажете не е като влезете в нечия друга кожа. Бъдете себе си и не се старайте да заблудите околните в нещо, в което самите вие не вярвате.

Близнаци
Днешният ден ви носи финансово благополучие. За пръв път от много време насам чувствате, че имате солидна почва под краката си. Напоследък това усещане като че ли ви убягва. Всичко обаче вече си идва на мястото.

Рак
Неспособни сте да се справите със сериозен проблем, който ви изтощава емоционално. Чувствате се напрегнати и силно притеснени, защото не знаете как да излезете от ситуацията. Преглътнете гордостта си и потърсете помощ от близките си.

Лъв
В рамките на днешния ден ще ви бъде поднесен урок, който ще ви напомни, че човек се учи, докато е жив. Имате склонност да вярвате прекалено много в себе си и това не се харесва на хората около вас. Няма как да знаете и можете всичко и днес това ще ви бъде показано.

Дева
Ситуацията на работното ви място е напрегната. Чужди проблеми се отразяват на вашата работа и не можете да направите нищо, за да го предотвратите. Дразни ви фактът, че трябва да поемете отгововорност за нечия несвършена работа.

Везни
Хубаво кафе и среща с добри приятели - това е всичко, от което имате нужда днес. Искате да поговорите с някого за всичко, което се случва в живота ви в момента. Споделяйте само с хора, на които знаете, че можете да имате доверие.

Скорпион
Отегчени сте. Сивотата в ежедневието ви напоследък напълно ви потиска. Всичко обаче е във вашите ръце. Разнообразете ежедневието си с непривични за самите вас дейности. По този начин може да откриете ново любимо занимание, а и да осъществите нови запознанства.

Стрелец
Започвате все повече да осъзнавате, че е време да обърнете внимание на изграждането на една сериозна връзка, която дори може да прерасне в семейство. Домашният уют е това, към което сте се устремили. 

Козирог
Любовта ви окрилява и се чувствате така, сякаш няма нищо невъзможно. Изживявате максимално всеки един момент от времето, прекарано с любимия човек, и емоциите, които той ви носи, ви зареждат с енергия и щастие.

Водолей
Днешният ден е изпълнен с тревоги и проблеми. Най-вероятно накрая ще се окаже, че не е имало причина за притеснение. Все пак бъдете внимателни - не искате да попаднете в ситуация, от която няма измъкване!

Риби
Умението ви да се справяте с много задачи едновременно, ще ви помогне да изпълните много от задълженията си за максимално кратко време. Успешно жонглирате с работните и домакинските си задължения. Постиженията ви на работното място биват оценени!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay