Дневен хороскоп за четвъртък, 26 март 2015

Чудите ли се какво да очаквате от деня?

Дневен хороскоп за четвъртък, 26 март 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
От дълго време работите върху нещо, което отнема цялото ви време и енергия. Днес ще си дадете сметка, че успешният му завършек не е никак далеч. Най-важното накрая е да сте удовлетворени от положения труд.

Телец
Думи на обич, изречени от близък човек, ще ви трогнат и ще ви накарат да осъзнаете какъв късмет имате с хората, които сте срещнали през живота си. За да сте сигурни, че те са наясно с това как се чувствате, трябва да го показвате по-често.

Близнаци
Грабвате първата възможност, която ви се предоставя, а тя не е непременно най-добрата. Имайте търпение и недейте да се впускате през глава в начинанията, които искате да предприемете. За всичко си има подходящо време.

Рак
Имате чувството, че никой не познава истинската ви същност. Хората около вас са виждали само маската, която редовно поставяте върху лицето си. И сега се чувствате особено самотни и неразбрани. Чия е вината за това?

Лъв
Денят е особено предвидим. Работни задължения, които ви натоварват, и от които няма как да избягате. Вечерта е спокойна и споделена със семейството и приятелите. 

Дева
Нуждаете се от свобода. Тази връзка ви задушава. Партньорът ви е прекалено ревнив и следи всяка ваша стъпка, а това е едно от нещата, които просто не можете да търпите. Вземете мерки.

Везни
Сътрудничеството ви с важен човек е под въпрос. Той може да ви окаже както финансова подкрепа, чрез бизнес партньорство, така и помощ в личен план. Направете всичко възможно, за да не го загубите като свой сътрудник.

Скорпион
Последното нещо, което искате в края на днешния работния ден, е да се приберете вкъщи. Обстановката у дома в момента е натоварена. Освободете се от напрежението, като излезете с приятели.

Стрелец
Не можете да заплачете, когато в очите ви няма сълзи. Така и не можете да се смеете, когато на лицето ви няма усмивка. Всички очакват от вас да бъдете весели и контактни, но днес просто не е ден за забавление.

Козирог
Изпитвате влечение към човек от срещуположния пол и това ви кара да се чувствате смутени, но и щастливи. Не можете да прикриете усмивката си, но все още имате съмнения относно това дали чувствата ви са споделени.  

Водолей
В ума ви светът е много по-мрачно място, отколкото е в действителност. Винаги гледате на нещата от негативна гледна точка и това влияе на собствения ви живот. Опитайте се да промените светогледа си.

Риби
Имате чувството, че сте предизвикали гнева на ваш приятел, без изобщо да сте се опитвали да го направите. Поговорете с него, за да изясните ситуацията и да го успокоите.

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay