Дневен хороскоп за четвъртък, 30 октомври 2014

Какво ще ви се случи днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 30 октомври 2014

За да четете своя дневен хороскоп всяка сутрин, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен

Денят ви ще бъде доста напрегнат, но ползотворен. Ще изпитвате желание да свършите всичките си задачи възможно най-скоро, но те не са малко. Вечерта ще имате сили единствено да се преоблечете и да си легнете, което може да предизвика проблеми у дома.

Телец
Сякаш днес всички са се наговорили да ви занимават с проблемите си. Колегите ви не млъкват, телефонът ви постоянно звъни... Стиснете зъби и изчакайте този ден просто да мине. Не влизайте в конфликти, защото ще съжалявате.

Близнаци
Иска ви се да оставите всичко, но за съжаление ще имате доста ангажименти днес. Не пропускайте да закусите стабилно, защото денят ще е дълъг, а графикът ви - доста натоварен.

Рак
Днес ще имате толкова силна нужда от любов, че ще искате възможно най-скоро просто да се озовете в прегръдките на любимия човек. Уговорете си среща и се отдайте на мечти до края на деня.

Лъв
Скоро сте преживели раздяла, която обаче е била много полезна за вас. Предстои ви да срещнете човек, който ще преобърне света ви за кратко време и ще се настани трайно в него. Днес е ден за запознанства и общуване с непознати!

Дева
Имате нужда от почивка, защото здравето ви е застрашено. Дори да не усещате, организмът ви е започнал да се съпротивлява на непрекъснатия стрес, на който го подлагате.

Везни
Няма как да се правите, че не забелязвате - ваш приятел се опитва да флиртува с вас и да установи по-различни взаимоотношения. Защо не се отдадете на момента? Може би от всичко това ще излезе нещо хубаво!

Скорпион
Напълно е възможно ваш близък да ви разочарова днес. Опитайте се да му простите, защото в противен случай тровите себе си. Опитайте се да бъдете щастливи въпреки всичко - само така всичко ще си дойде на мястото!

Стрелец
Струва ви се, че този ден е безкраен. Почерпете се с нещо сладко или отидете на шопинг, за да се разсеете от ужасната скука, която ви е налегнала.

Козирог
Нещо ви подсказва, че днес трябва да се приберете по-рано и да отделите малко време на семейството си. Напоследък твърде много работите, но звездите най-сетне ви предричат домашен уют.

Водолей
Струва ви се невъзможно да прекарате и един ден без своя партньор. За съжаление той има нужда от малко спокойствие - твърде вторачени сте един в друг напоследък. Дайте му няколко "почивни" дни и ще видите как огънят на любовта отново ще пламне.

Риби
Трябва да прекарате деня си в прегръдките на любимия човек, дори това да означава да не отидете на работа. Измислете начин да бъдете до него, защото той има нужда от вас! Не отблъсквайте любовта му, защото това е Човекът...

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay