Дневен хороскоп за четвъртък, 4 декември 2014

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 4 декември 2014

За да започвате деня си със своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Съвсем реалистично е да очаквате положителна промяна в работата си. Ситуацията се променя към добро и скоро ще усетите разликата.

Телец
Не се надпреварвайте постоянно с околните. Днес е време да си починете и да съберете свежи сили. Бихте могли да прекарате времето си с приятен човек, който да ви помогне да постигнете вътрешна хармония.

Близнаци
Струва ви се невъзможно да продължавате живота си по този начин. Истината е, че имате нужда от промяна. Днес денят е подходящ да вземете някакво решение, което да ви накара да се чувствате значително по-добре.

Рак
Както и да го гледате, трябва да проведете доста важен разговор със свой близък. Не отлагайте - днес е денят за изясняване.

Лъв
Припомнете си кой беше до вас, когато бяхте слаби и безпомощни. Сега този човек има нужда от подкрепата ви, затова още днес го потърсете и застанете до него.

Дева
Още от сутринта денят ви ще тръгне в страхотна посока. Няма да имате никакви проблеми, въпреки че сте очаквали такива. Ще се справите с всички предизвикателства!

Везни
Очаквайте много добра новина, свързана с личния ви живот. Днес ще сте в чудесно настроение. Дори някой да се опита да ви го развали, не му позволявайте. В никакъв случай не си заслужава да изпитвате негативни емоции.

Скорпион
Искате да се разбирате с околните, но все не ви се получава и влизате в конфликти. Днес обаче ще осъзнаете къде сте бъркали и ще започнете нова страница от живота си.

Стрелец
Иска ви се да върнете времето назад, но няма начин. Вместо да съжалявате за изпуснати шансове, се възползвайте от това, което съдбата ви предлага в момента.

Козирог
Днес съдбата ще ви поднесе чудесна изненада, но не е ясно дали в личен, или в професионален план. Звездите подсказват единствено, че нещо, за което сте мечтали отдавна, най-сетне ще се сбъдне.

Водолей
Днешният ден трябва да бъде музикален за вас. Само така ще опазите настроението си от срив. Слушайте нещо позитивно и си вършете работата - няма смисъл да влизате в пререкания с когото и да е.

Риби
Бъдете нащрек - някой си мечтае да ви провали, въпреки че е наясно какви усилия сте положили до този момент. Добрата новина е, че днес ще стане ясно какво ви очаква в близките месеци. Звездите смятат, че кариерата ви ще отбележи невероятен възход.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay