Дневен хороскоп за четвъртък, 6 ноември 2014

Какви тайни крие предпоследният ден от работната седмица

Дневен хороскоп за четвъртък, 6 ноември 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite във Facebook!

Овен
Днешният ден се очертава спокоен и дори има шанс да бъдете зарадвани неочаквано с добри новини. Условието на звездите е да бъдете търпеливи и съвестни към изпълнението на задълженията си.

Телец
Пред вас е поставена дилема, от чието правилно или грешно решение зависи и как ще се развият нещата за вас в професионален план. Затова обмислете ситуацията от всички гледни точки.

Близнаци
Обърнете подобаващо внимание на партньора си - напоследък той/тя не се чувства особено добре, а вие, отнесени от собствените си задачи, пропускате да отбележите този факт. 

Рак
Днес звездите са ви подготвили приятна изненада, която ще ви накара да се почувствате отново усмихнати и презаредени. Отпразнувайте края на деня в компанията на любим човек.

Лъв
Действате прекалено прибързано и необмислено, вследствие на което рискувате да обидите или нараните близките си хора, а после да съжалявате. Контролирайте импулсите си и се старайте да броите до 25, преди да казвате каквото и да е.

Дева
Днес е денят, в който ще разберете стрували ли са си немалките усилия, които положихте напоследък в посока определена цел. Запазете самообладание, какъвто и да е резултатът.

Везни
В дни като този всичко сякаш се случва наопаки, още от самото събуждане. Нека обаче този факт не разваля напълно настроението ви. Понякога неоакваните случки са повече от приятни.

Скорпион
Напоследък стресът взима връх - факт, от който здравословното ви състояние страда. Отдайте нужното внимание на самите себе си и се погрижете за спокойствието си, защото в противен случай нещата няма да тръгнат в добра посока.

Стрелец
Денят ви е изпълнен с цял куп от онези дребни, но прекрасни случки, които го правят прекрасен. Насладете му се изцяло, а вечерта се отдайте на романтика.

Козирог
Струва ви се, че главата ви сякаш не е на раменете. Разсеяността ви дебне като сянка, а умората също взима връх. Затова ако имате възможност, най-добре си останете вкъщи и си починете качествено или поне не се нагърбвайте с непосилни задачи.

Водолей
Днес е време да направите нещо само и единствено за себе си. Зарадвайте се с разходка, шопинг, театър или концерт. Вечерта прекарайте в приятна компания.

Риби
Толкова вглъбени в задълженията си сте, че забравяте да обръщате внимание както на самите себе си, така и на близките си, които започват да се чувстват наранени от този факт. Поправете грешката си, преди да се е стигнало до по-сериозни последствия.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay