Дамски кецове: вдъхновение от звездите

Всички обичат кецове! Удобни и готини, със супер култова ърбън визия, те са обувки, с които няма как да не се почувствате на място в забързания ритъм на града. Влезте в крак с модата и се обуйте като истинска звезда, с вечните класики, които модните икони носят.

Звездите носят не токчета, а кецове

Запазените за червения килим високи обувки, определено не са изборът на популярните дами за ежедневието. Повечето звезди искат просто да им е удобно и затова без свян редовно се радват на любимите си кецове и сникърси. Как ходи Риана до кварталното кафе? А на разходка с децата? Едва ли е много удобно, да буташ детска количка обут с чифт безкрайно високи обувки, които макар много красиви, ще се окажат кошмар за стъпалата. Затова, здравейте любими кецове! Колкото и голяма звезда да си, удобството е приоритет и добрите удобни обувки като тези тук: https://modivo.bg/c/zheni/obuvki определено имат значение. 

Кои са любимите кецове на известните дами?

Nike Air Force 1

Нищо чудно, че именно тези сникърси са предпочитани от дамите под прицела на папараците. Толкова са култови, че рапърът Nelly дори им посвети песен. Предвид, от колко много време са популярни и колко носени и желани са и днес, определено има защо. Високи или ниски, те са идеален избор за обувки за всеки ден. Емили Ратайковски, Кендъл Дженър и Хейли Болдуин ги носят в бяло.

Adidas Stan Smith

Кръстени на легендарния тенисист, тези страхотни сникърси са любими на дами като Виктория Бекъм, Рийз Уидърспуун и Чарлийз Терон. С минималистична визия в бяло и лента е зелено или друг цвят в задната част на глезена, тези адидаски са наистина добър избор за обувки и се комбинират с почти всичко в ежедневния гардероб.

Converse

Къде без Converse? Култовите кецове са на пазара от над век и до днес продължават да са любими по цял свят. С готина и разпознаваема ърбън стрийт визия, те са идеален избор за комфорт с щипка градско излъчване, всеки ден. Високи или ниски, в бяло, черно, сиво или ярки цветове, носят ги дами като Бионсе и Джиджи Хадид и дори световни политици.   

Superga

Изчистените модели кецове на този супер популярен бранд, също са чест избор на дамите под светлините на прожекторите. Носят характерния за Италия шик, все пак са създадени там и макар минималистични, са идеално допълнение към визията. С дебела или стандартна подметка, в бяло, черно или закачлив цвят, те са предпочитани от примерно, Кейт Мидълтън, Карли Клос и Дакота Фанинг.

Vans

Друг култов бранд, съвсем логично любим на звездите, е Vans. Някои от тях избират класическия модел на марката с нахлузване и ластик, а други - моделите с връзки. Едно е сигурно, каквото и да предпочетете, ще имате на своя страна супер комфортни обувки с разпознаваема иконична ърбън визия. Носят ги и Риана, и Зандая.

Veja

Своят принос за издигането на пиедестал на тези създадени в Бразилия маратонки, имат Меган Маркъл, Кейти Холмс, Рийс Уидърспуун. Интересен факт е, че обувките са произведени с уважение към природата, от органичен памук и амазонски каучук за справедлива търговия, както и от рециклирани пластмасови бутилки. Логото "V" на тялото на обувките бързо привлича погледа и ви бележи като ценител на модата с уважение към еко продуктите.  

Които и от изброените кецове да изберете, няма да сбъркате и ще получите комфортно и стилно допълнение към своя гардероб и стил. Още вдъхновение ви очаква тук: https://modivo.bg/c/zheni/obuvki/snikursi - обуйте се като звезда и добавете самочувствие, всеки ден.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay