Няколко лесни начина да направите дрехите си да изглеждат по-скъпи

Замисляли ли сте как някои жени изглеждат толкова стилни?

Няколко лесни начина да направите дрехите си да изглеждат по-скъпи

Как винаги постигат този безупречен външен вид? Очевидно, защото купуват всичките си дрехи и обувки от скъпи бутици и дават куп пари за тях, нали? Те харчат много пари за красиви дрехи, за да постигнат този изключително стилен външен вид? Всяка жена иска да изглежда добре, защото по този начин се чувства добре. Но не е нужно да влагате страшно много пари във външния си вид, за да имате класа и да сте стилни. 

Ако все пак държите на марковите дрехи, купувайте си скъпи дънки, обувки, чанти и слънчеви очила. Това са нещата, за които си заслужава да изхарчите малко повече пари. Дънките са класическа дреха, всяка жена трябва да има поне едни дънки и си заслужава те да са малко по-скъпи. Слънчевите очила и чантата са неизменна част от женската визия. Те придават стил и класа на облеклото. Има части от облеклото обаче, които не бива да струват повече от 10 лв. Има начин да направите всичко да изглежда скъпо, стига да знаете как. 

Загащете ризата си

Може да облечете дънки и бяла риза, която да загащите и облеклото ви ще изглежда много по-скъпо, отколкото всъщност е. Съчетайте ги с хубави токчета и клъч. Така облеклото ви ще изглежда доста скъпо. 

Купувайте си хубави чанти

Една стилна, скъпа чанта прави цялото облекло да изглежда по-скъпо. Инвестирайте повече пари в чанти, тъй като те се носят доста дълго време. Дори най-евтиното облекло, съчетано със скъпа чанта изглежда скъпо. Всичко изглежда по-скъпо, съчетано с дизайнерска чанта.

Грижете се за обувките си

Ако обувките ви изглеждат мръсни или стари, те ще придадат такъв вид на цялото облекло. Ако те изглеждат нови и лъскави, цялото облекло ще изглежда по-скъпо и изискано

Бъдете семпли

За да изглежда облеклото ви по-скъпо, не прекалявайте с количеството. Слагайте по-малко бижута, по-малко аксесоари и ще изглеждате по-скъпо облечена.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

16 6
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay