Нямате търпение да си купите сватбената рокля? Първо прочетете тези съвети

Нямате търпение да си купите сватбената рокля? Първо прочетете тези съвети

Вече имате перфектния човек до себе си и перфектния пръстен на ръката си. Предстои ви най-вълнуващия ден в живота ви, а преди това имате една не по-малко вълнуваща задача- да изберете сватбената си рокля. Сега е време да отидете до сватбения магазин, нали? Е, всъщност, не точно...

Според Лори Алън, собственик на сватбен салон в Атланта, има няколко неща, които трябва да определите и уточните, преди да отидете в магазина да си избирате рокля. 

Първо, трябва да определите стила си. Въпреки това, не е нужно да се ограничавате само в този стил, защото понякога, ако сте отворени към нови и различни стилове, може да бъдете много приятно изненадани от резултата. 

Разгледайте сватбени рокли в интернет и в списанията, за да определите кои стилове ви допадат, но винаги бъдете отворени към пробването на рокли в различен стил. Когато сте отворени, връзката с роклята просто се получава. Отпуснете се, насладете се и оставете магията да се случи. 

Следващото и може би най-важно нещо, което трябва да определите е вашия бюджет. 

Ако отивате да пазарувате, трябва да бъдете готови да купувате. Не искате да се влюбите в перфетната рокля и да не можете да си я купите. Обсъдете този въпрос с вашата половинка, родители или този, който ще плаща роклята. Трябва да сте наясно с бюджета си, преди да влезете в магазина. 

Обикновено, булката купува роклята си около 8 месеца преди сватбата, но винаги има изключения. Можете да намерите перфектната рокля и в последния момент, но имайте предвид, че ако поръчвате роклята или ако я шие шивач, трябва да си оставите достатъчно време за корекции и промени. Трябва да оставите около 8 седмици за евентуални корекции. 

Въпреки това, без значение кога решите да купувате роклята си, хората, които ще бъдат с вас в този момент са от ключово значение. Трябва да вземете близки членове на семейството или близки приятели, за да ви помогнат да вземете това решение. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay