Покрийте своя iPad с дърво

iPad обича да се завива

Технологията крачи все по-бързо и е трудно да се следят всички новости в нейния свят. Компаниите се надпреварват да създават невиждани телефони, компютри, таблети, а потребителите купуват ли, купуват.

 

Аксесоарите към новопоявилите се постижения все по-често привличат вниманието на хайтек маниаците. Ето защо магнитният Smart Cover на Apple, който излезе едновременно с iPad 2, е почти толкова обсъждан, колкото самата джаджа.

 

Покритието е с иновативен дизайн, който разчита на силата на магнитите. Той се прикрепя към iPad-а и "приспива" устройството, така то не е в режим на работа. Когато се махне предпазното покритие обаче, технологичното чудо отново е готово да ви угоди. Не само че е изключително интелигентен - този аксесоар излиза от тесните цветови граници на типичните Apple добавки.

 

Ако пък ви се струва, че цветовете на дъгата не пасват на личния ви стил, може да се сдобиете с дървения вариант - Wood iPad 2 Cover. Това е също толкова функционален аксесоар, колкото и шарения му събрат. Покритието е направено от дърво, а структурата му позволява да бъде сгънато дори под формата на цилиндър. Така ще може да закрепите своя iPad под всякакъв ъгъл.

 

Smart Cover не върши работата на предпазен калъф, но ако сте решили да разнасяте технологичната си играчка наляво-надясно из къщи (или друго затворено пространство), то този продукт ще засили функционалността на устройството спрямо околната среда. А и ще го накара да изглежда добре.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay