Единствените 3 причини, поради които може да се върнете при бившия

Ето кои са те

Единствените 3 причини, поради които може да се върнете при бившия

Независимо колко опустошени се чувствате след раздялата, идеята да пробвате отново не е особено добра. Щом връзката е приключила, има причина за това. Вторият опит не е добра идея. Разбира се, има и изключения, при които след раздялата и повторното събиране, връзката става много по-силна от преди, но за да се случи това трябва да имате ясна представа защо се е стигнало до раздяла. Ето 3-те ситуации, в които връщането при бившия може да е правилния ход:

1. Променили сте се

Трябва да сте наясно с причината за раздялата, както и да погледнете реално на това какво е вашето поведение и какво е поведението на вашия партньор. Ако не можете да откриете някаква сериозна промяна и осъзнаване, можете да бъдете сигурни, че връзката ви ще приключи по същия начин. С други думи, ако можете да посочите нещата, които сте научили от първия си провал и как те са ви помогнали да израснете като индивиди, повторното събиране може и да не е чак толкова лоша идея. 

2. Ситуацията се е променила

Ако причината за раздялата е нещо от сорта "Просто не беше подходящия момент", може да си струва да преразгледате отношенията си. Много често връзките приключват, заради външни фактори, като работа,  обстоятелства и т.н. Ако нещо в обстоятелствата се е променило и сега те са благоприятни, като например смяна на работа, преместване в един и същи град и други, струва си да си дадете още един шанс. Просто се уверете, че нещата наистина са се променили.

3. Мисленето ви се е променило

Ако сте прекратили връзката си, защото не сте се чувствали щастливи, обичани или удовлетворени, това не е нещо, което просто да загърбите, защото не можете да намерите някой по-добър. Това да се върнете при бившия си, защото се страхувате да бъдете сами е една от най-глупавите причини за това решение.

Въпросът, който трябва да си зададете, е "Какво се промени?". Ако сте прекратили връзката, защото "сте млади и не сте видели нищо от живота", "има много риба в морето" и т.н. и по-късно сте осъзнали, че всъщност сте се чувствали добре в тази връзка, няма нищо лошо да се върнете, дори има огромен шанс нещата да се получат. Трябва да бъдете наистина честни със себе си.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay