Бивша анорексичка споделя за възможността да стане майка

Трогателна история

Бивша анорексичка споделя за възможността да стане майка

Всички знаем, е анорексията е заболяване на ума. Когато си ного слаб, а си мислиш, че има още накъде да отслабнеш... Не го пожелавам на никого, защото самата аз бях на границата да се разболея. Радвам с, че имах волята да осъзная, че това не е правилният път. Днес ще ви разкажа историята на Светла. Тя е бивша анорексичка. На 19-година възраст тя тежете 32 кг при ръст 165 см. Слава Богу тя успя да се съвземе и за 2 години напълня близо 20 кг. и стана очарователна млада дама. Тя ми сподели затова как е успяла да има деца. Една вдъхновяващ история!

Бях анорексичка в продължение на 5 дълги и мъчителни години. Животът ми беше ад, а аз самата слагах съчките, за да разгарям пламъците.. За щастие един ден се осъзнах.. след като бях ходила на лекари, баячки, гледачки и диетолози.. Започнах да се храня нормално, да излизам с приятели и.. постепенно възвърнах желанието си за храна, за живот, за съществуване. Малко след като се възстанових срещнах и голямата си любов и след година съжителство, решихме да имаме бебе. Всичко стана изключително лесно и не съм имала никакви проблеми със зачеването.

Най-голямото ми опасение беше именно, че няма да мога да забременея никога. Лекарите ми бяха казали, докато бях анорексичка, че много трудно ще забременея и че това е почти невъзможно. 

Бременността ми протече много нормално, родих по естествен начин и на 29 юли миналата година се роди моето прекрасно момченце Борил.

Бъдете силни и никога не се отказвайте! Аз бях на прага на смъртта, но се преборих и дори имам наследник. След това мисля, че нищо не може да ме събори!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay