Отслабване без диета!

Мечтата на всеки

Все по-често чуваме думите забавен метаболизъм, инсулинова резистентност, метаболитен синдром, затлъстяване и още други. Но какво е метаболизмът – това е процесът, при който храната, която сме приели се превръща в необходимата енергия за тялото ни. Тя ни е необходима, дори когато спим. Важно е да се знае, че при намаляване на калорийния прием организмът ни забавя своя метаболизъм.

Доказано е, че за да не се случи това, едновременно с хранителния режим трябва да увеличим и физическата активност. Можем ли да постигнем максимални резултати без стрес и преумора?

Австрийската апаратура - Хипокси, която е доказала ефективността си и в България, позволява отслабването да се случи без гладуване и големи усилия.

Отслабване без диета!

Процедурите, които се прилагат са доста щадящи, като дори има възможност да се работи от облекчено изходно положение, което допълнително предпазва ставите и опорно-двигателният апарат. Натоварването е умерено и благодарение на свойствата на вакуума и налягането, което апаратурата упражнява върху тялото, не е необходимо натоварването да е тежко. Плюс това е достатъчно да се спазват няколко прости и всеизвестни принципа на хранене, които сериозно подпомагат ефективноста на терапията, но не забавят метаболизма и ефекта е на лице. Обмяната на веществата се засилва, ускоряват се и метаболитните процеси. За постигане на резултат е необходимо като за начало да изпълните курс от 12 процедури в рамките на месец.

Отслабване без диета!

Основното предимство на терапията е, че отслабването е целенасочено, тялото се оформя правилно и могат да се обработват най-проблемните зони, което не би могло да се постигне с конвенционална тренировка.

Много добре повлиява на хора, страдащи от метаболитен синдром, инсулинова резистентност, диабет тип 2 и различни степени на затлъстяване.

Терапията може да насочва ефекта към зоната на корема, намалявайки мастните натрупвания в тази област , така се намалява секрецията на хормоните, които влияят на инсулиновата резистентност. Съчетана с аеробно натоварване, тя се назначава като кинезитерапевтична програма за такива болни.

При хипертониците този тип натоварване води до намаляване дозите на медикаментозната терапия и постепенното им спиране.

Хора, страдащи от диабет тип 2 след направен курс от 12 терапии, са намалили телесното си тегло, кръвната си захар средно с 2 единици, което се смята за страхотно постижение.

За осем години работа с Хипокси терапията, се отбелязва сигурен положителен ефект за:

1. Подобряване на кръвните показатели - холестерол и триглицериди.

2. Намаляване на венозната и лимфна недостатъчност при уморени и тежки крака.

3. Задържане на течности, отоци от различен произход.

4. Профилактика на сърдечно-съдовите заболявания - инфаркт, инсулт.

5. Депресивни състояния - Хипокси има антистрес ефект.

6.Мигрена - пристъпите намаляват значително.

Отслабване без диета!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

10 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay