Есенни тенденции в грима

Освен колекциите си, дизайнерите представиха и своите идеи за грима през този сезон

Есенни тенденции в грима

Есента настъпи официално, а с нея и най-новите модни вдъхновения. Представяме ви тенденциите в грима за този сезон, идващи директно от подиумите.

Веждите се завърнаха

Есенни тенденции в грима

Плътните вежди отново се превърнаха в акцент. Те са като своеобразна рамка на лицето, така че трябва да бъдете много внимателни, докато ги оформяте. За да постигнете съвършена визия, използвайте специален молив за вежди, който ще ги направи да изглеждат естествени и красиви.

Ретро поглед

Есенни тенденции в грима

Тази есен тенденциите в грима са посветени на мотиви от миналото. Едноцветни сенки, прецизна очна линия и спиращи дъха мигли. Можете да откраднете идеи от моделите, които този сезон представиха колекциите на Anna Sui, Stella McCartney и Bottega Veneta.

Свежо излъчване

Есенни тенденции в грима

Естествената руменина е на мода през този сезон. Заложете на меки тонове руж, като бледорозово или прасковено. Нанасяйте цвета по целите бузи, като акцентирате в центъра за още по-бляскав ефект.

Изкусителни устни

Есенни тенденции в грима

Изглежда тенденциите за устните са коренно различни тази есен. Можете да носите както наситени цветове, така и много бледи. На подиумите J. Mendel и Givenchy заложиха на правилото "малкото е повече", докато модели на други марки бяха гримирани с различни комбинации от цветове, превръщащи устните в акцент на грима.

4 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay