Естествени начини, по които да премахнете косъмчетата над горната си устна

Може да стане лесно и безболезнено и вкъщи, нужно е само постоянство

Естествени начини, по които да премахнете косъмчетата над горната си устна

Да, те са много досадни. В повечето случаи почти не се забелязват, освен, ако някой не се приближи много, много близо до Вас. И все пак винаги ще се появи някой мъж, който ще се опита да ви направи дискретна забележка за това, че е недопустимо да ходите с "мустак". Ако не искате да се подлагате  на фотоепилация или други подобни и мислите, че нещата по този начин ще се усложнят, то защо не опитате с натурални средства? Ето идеи.

С куркума на прах и мляко - Смесете в купа супена лъжица куркума и  малко мляко. Разбъркайте. След като сместа е готова, нанесете с пръсти върху мястото. Изчакайте да изсъхнете и след това изплакнете с вода. Можете да заместите млякото с вода.

Маска с белтък - Смесете един яйчен белтък с малко царевично брашно и захар. Сложете върху участъка за около 30 минути. Правете го два пъти в седмицата.

Със захар - Загрейте малко захар в тигана. Добавете към нея пресен лимонов сок. Разбъркайте, докато се образува гъста течност. Изчакайте я да изстине. Когато ямахате, издърпвайте в противоположната посока на растежа на космите.

С кисело мляко, брашно и куркума - Взмете равни количества от трите съставки. Смесете ги добре и нанесете. Изчакайте 15-20 минути. Измива се с хладка вода.

С лимон, захар и вода - Смесете сока на два линона с вода и захар. Разбъркайте добре. Оставете я за 15 минути да поседи върху проблемната зона.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay