Невидими нишки правят чудеса с кожата

Златна възможност

Клеопатра е първата, която опитала магията на златната терапия върху лицето си.
Клеопатра е първата, която опитала магията на златната терапия върху лицето си.

Знаете ли, че има процедура, която може да ви отърве едновременно от отпуснатата и състарена кожа, от целулита, стриите и розацеята? Златна възможност, нали?

А ето я и тайната: злато. Укрепването със златни нишки се смята за една от най-иновативните и надеждни процедури за укрепване, стягане и освежаване на кожата. Едновременно с това нишките повишават тонуса й, мастните жлези започват да работят в норма, а цвета на лицето ви е сякаш сте се завърнали от поне едномесечна райска почивка.

Най-хубавата новина е, че за разлика от хилядите разкрасяващи операции и интервенции, златото не предизвиква неприятни реакции от страна на тъканите и не може да доведе но възпаления, защото е инертен материал.

Самата операция се извършва посредством много малък проводник, чрез който златните нишки се имплантират на дълбочина между 3 и 5 мм подкожно, без да бъдат засягани капиляри, съдове и нервни окончания.

Нишките са много малки - по-тънки от 0.1 мм, покрити са с слой полигликоева киселина и могат да се прилагат навсякъде - лице, шия, бедра, корем, ръце, дори длани!

Как ви помага златото да запазите красотата си? То води до усилено капилярно ктръвообращение в прилежащите тъкани, снабдява клетките на кожата с кислород и подхранващите вещества се активизират.

Последните новости около приложението на "златната терапия" включват третиране на зоната около гърдите и целулита - където и да се е появил той. Хирургът изгражда невидима мрежа от нишки, които изпъват кожата отвътре и буквално карат неравностите да изчезнат.

Крайният и максимален резултат от процедурата може да видите след около два месеца, когато се смята, че "златният скелет" се е разградил под кожата ви и е свършил напълно работата си.

За кого е подходяща златната терапия? Определено не и за хора под 30-годишна възраст, нито за такива, които наистина не се нуждаят от нея. Специалистите дори препоръчват да се прави в зряла възраст и върху зряла кожа - т.е след 40-тата година.

И нещо изключително - резултатите от "вълшебните нишки" се запазват за не по-малко от 8, а според някои - дори до 10 години.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay