Ето кои зодиакални знаци се страхуват от обвързване

Ето кои зодиакални знаци се страхуват от обвързване

Смятате, че сте намерили единствения и това е страхотно, но също така трябва да имате предвид и неговите чувства. Новата ви тръпка може да си пада по вас, но има и вероятност той или тя да се страхуват от обвързване или да са склонни да изневеряват, след като нещата станат твърде удобни. Зодиите ни идват на помощ, за да предскажем дали човека, който сме срещнали, е подходящ. Разбира се, не позволявайте на звездите да ръководят твърде много вашите взаимоотношения, тъй като не е гарантирано, че вашият партньор се страхува от обвързване. Винаги има изключения, но все пак, вижте кои зодии са по-склонни да се страхуват от обвързване. 

Овен

Изключително трудно е Овен да бъде "опитомен". Цялата тази работа с верността и сериозните връзки с Овните е подвеждаща. Овенът е много страстен, сексуален и импулсивен с желанията си. Овенът получава това, което иска, когато пожелае, и няма какво да направите, за да го спрете. Овни обичат да "завладяват", но често интересът изчезва, щом получат това, за което са се борили. Това се отнася главно за мъжете Овен. 

Близнаци

О, проклетниците на зодиака. За Близнаците е почти невъзможно да се обвържат. Това не означава, че те няма да флиртуват с теб или пък с любопитство  да ви наблюдават с онази блестяща светлина. Близнаците обичат смислените дълги разговори, но в момента, в който този въздушен знак усеща интензивност или някакъв вид емоция, те са изчезнали. Разбира се, това е обобщение, но не забравяйте нерешителността на Близнаци, която може да ги накара да си тръгнат от един човек без да мислят прекалено много.

Везни

Истината е, че този въздушен знак се ражда, търсейки другата си половина, докато търси баланса, който му липсва. На пръв поглед те са очарователни, но си тръгват също толкова бързо, колкото се появяват. Романтиката просто липсва при тях. В действителност, Везните са толкова нерешителни. Тяхната нерешителност е като порочен кръг, от който никога не излизат.

Стрелец

Стрелците имат места, които трябва да посетят и хора, които трябва да срещнат, затова сериозното обвързване е супер страшно за тях. Стрелецът има проблеми с обвързването, а още повече с продължителното обвързване. Стрелците искат от всичко и то в големи количества. Те обичат да пътуват, да опознават нови места, нови хора, нови неща. Тяхното мото е "Живеем само веднъж" и живеят живота си на пълни обороти, без значение дали са сами или имат някой до себе си. 
Водолей
Водолейте са толкова необикновени - моногамията изобщо не съществува в техния свят. Любовта на първо място е приятелство за тях. Те обичат да правят всичко небрежно и неангажиращо. Понякога това е въпрос на игри с ума и тъй като един Водолей силно оценява независимостта и свободата, те знаят как да живеят сами, без да чувстват необходимостта от човек до себе си. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay