Ефективни съвети за красиви и гладки ходила

Лесни рецепти, с които ще се отървете от напуканите пети

Ефективни съвети за красиви и гладки ходила

Лятото е сезонът, в който най-често излагаме ходилата си на показ. Жената трябва да се грижи за всяка част от тялото си. Както глезите косата, кожата и ноктите си, така трябва да мислите и за краката. Педикюрът е важен, но не трябва да пренебрегвате и петите.

Ако се притеснявате, че петите ви не изглеждат достатъчно добре и са груби и напукани, следвайте нашите съвети. Подготвили сме ви няколко изпитани метода, с които ще може да се радвате на страхотни ходила.

Скъпата козметика невинаги е гаранция за резултатите, които идват след употребата ѝ. Затова се погрижете сами за краката си с лесни рецепти, които можете да приложите в домашни условия.

Банан за загрубяла кожа
Всичко, което трябва да направите, е да го смачкате и да намажете с него ходилата си. Оставете така 10-15 минути и изплакнете с топла вода. Използвайте веднъж седмично.

Лимон за напукани пети
В леген с топла вода изстискайте лимонов сок. Накиснете краката си за десетина минути. Можете да прилагате този метод всеки ден.

Запознайте се с останалата част от съветите и се уверете, че ходилата ви са готови за лятото, при колегите от fitwell.bg!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay