Жена чисти лицето си от акне с натурални продукти за 30 дни

Този метод може да помогне на хиляди хора

Жена чисти лицето си от акне с натурални продукти за 30 дни

Чистата кожа е цел, която много хора са готови да постигнат по всякакъв начин, защото акнето и неравния цвят на кожата могат да усложнят живота ви. Скъпите лекарства и козметични продукти, болезнените процедури, строгите диети - трябва да се опита всичко в битката с акнето.

Моделът Бриана Лопес успява да излекува акнето си с помощта на здравословни продукти. Тя публикува снимки преди / след и споделя как се грижи за кожата си. Не е изненадващо, че постът й бързо се разпространява в интеренет пространството. Според Бриана, състоянието на кожата се е подобрило значително за по-малко от месец.

Ние сме много вдъхновени от постижението на Бриана и искаме да споделим с вас.

Преди и след 

Жена чисти лицето си от акне с натурални продукти за 30 дни

"Беше трудно за мен, понякога се заключвах в стаята си, защото не исках да виждам никого, дори родителите ми", казва Бриана. Има неща, които са по-лоши, но дори акнето може да направи живота ви непоносим. Ето защо Бриана реши да сподели как се справя с кожните проблеми.

Метод за почистване с масла

Първата стъпка от рутинната грижа за кожата е почистването. Бриана използва масло от жожоба. Тя нанася маслото върху кожата си с масажиращи движения и я избърсва с топла кърпа или се измива. Тя преминава през тази процедура два пъти.

Нанасяне на маска за лице

След това прилага маска за лице. Бриана използва 2 ч.л. мед, смесен с канела и куркума (1/2 ч.л. от всяка съставка). Прилага сместа на лицето си и я оставя за един час.

Тя понякога използва сярна маска или глинена маска, като и двете имат успокояващ ефект върху кожата. Бриана прилага всяка от тези маски (включително тази с меда) само в дните, когато планира да носи грим.

Хидратиране

Следващата стъпка е овлажняването. Бриана използва серум, направен от масла от шипка и моркови, и добавя към нея няколко капки лавандулово етерично масло. Тя го прилага на влажна кожа с кръгови движения. Тя използва тези продукти, само когато планира да носи грим.

Битка срещу белезите

Бриана нанася масло от ший върху петната от акне по лицето си, преди да си легне. Тя никога не пропуска тази стъпка и това е първата стъпка от нейната грижа за кожата, независимо дали е носела грим в този ден.

Приемане на добавки

Последната стъпка от грижата за кожата е прием на растителни добавки: куркума, млечен трън, водорасли, дърво от зърнастец и листа от неомей. Бриана настоява първо да се консултирате с лекаря си и да направите тест за алергия, преди да приемете каквито и да било добавки.

Още няколко думи

Жена чисти лицето си от акне с натурални продукти за 30 дни

Бриана използва само продукти с естествени съставки. Тя казва, че след една седмица подобна грижа за кожата, тя забелязва видими промени в състоянието на кожата си. Въпреки това, само след 2 месеца, кожата й става много по- хубава. В допълнение към гореспоменатите продукти, тя прилага слънцезащитен крем на лицето си всеки ден и понякога използва кремове за премахване на белезите от акне.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay