Пеперудена възбуда

Ще полетите с нея

Пеперудена възбуда

Не чакайте еднообразието да се настани във връзката ви, за да опитате нови изживявания, пози и усещания. Препоръчително е това да стане преди да е твърде късно и партньора ви да потърси другаде тръпката и новото в секса.

Преди време Памела Андерсън скандализира като заяви, че поза "пеперуда" ѝ дава всичко, от което има нужда в леглото - стимулация, дълбоко проникване и пълно удоволствие. Не е трудно и вие да се убедите в предимствата на тази колкото възбуждаща, толкова и лесна за изпълнение поза.

Техниката: краката ви са около кръста на партньора ви, а неговите ръце могат да ви обхваната около ханша. Разстоянието помежду ви трябва да е не повече от 15 см. Номерът е да лежите на плоскост малко по-ниска от нивото на неговия кръст - така проникването и удоволствието ще бъдат максимални.

Малко трикче за още по-голяма възбуда? Сложете под дупето си възглавница, която да го повдигне така, че той да стимулира максимално G-точката ви.

"Пеперудата" ще ви стане любима ако наистина обичате контакта с очи и се наслаждавате на всяко докосване по време на сексуалната игра, а и след това. През цялото време ще имате пълен достъп до лицата и телата си - какво по-хубаво от това. Целувайте се страстно.

Според сексолози трябва да вземете предвид и основото преимущество на "пеперудата" - това е позата, с която най-лесно ще достигнете до вагинален оргазъм.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay