Шахът никога не е бил толкова възбуждащ

Шах с пешката, тоест - с вибратора

Шахът никога не е бил толкова възбуждащ

Запомнете, най-добрият начин да скриете нещо е като го поставите на възможно най-лесно видимото място. Като, разбира се, предупреждавате гостите си да не пипат навсякъде с любопитните си пръсти.

 

Сайтът incrediblethings.com ни дава добра идея как точно да прикрием 32 секс играчки - като ги ползваме за фигурки за шах. Точно това са направили компаниите Aruliden и Kiki De Montparnasse, създавайки един от най-любопитните шахове, които сме виждали.

 

Фигурите определено са с фалически силуети и са в различни размери и форми, което по своята същност е гениално. Смятаме, че този шах еднакво добре ще стимулира мозъка и тялото.

 

Сред фигурите има анални и вагинални вибратори, идейно прикрити като пешки и топове, които на нищо неподозиращите ви гости или партньори в играта биха изглеждали просто като абстрактни. Разбира се, рано или късно ще ви бъде зададен въпросът защо играете шах със секс играчки.

 

Освен оригиналния външен вид на шаха, вътрешността на дъската е придобила необичайна функционалност. Ако не смеете да оставяте фигурите незащитени от покварени очи и ръце, можете да ги приберете в специално чекмедже, скриващо се в дъската.

 

Цената на вибрат... тоест на шаха е 7 000 щатски долара - сума, която със сигурност ще ви накара да крещите от удоволствие, когато достигнете до шах и мат!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay