Забавен наръчник за незабравима женска вечер с най-добрите приятелки

Време е да си организирате една от онези момичешки вечери!

Забавен наръчник за незабравима женска вечер с най-добрите приятелки

Идват празници и почивни дни, което означава, че ще имате повече време за всички любими хора. А едни от най-любимите ни хора на този свят са нашите приятели. Трябва да бъдем благодарни за истинските хора в живота си всеки ден, но няма нищо по-хубаво от това да си спретнете някое щуро парти, които да затвърди още веднъж тезата, че вие просто сте компания номер едно!

Време е да съберете приятелките си и да организирате импровизирано коледно парти с преспиване, което ще помните дълго време. Със сигурност ви очакват много смях, сладки приказки и приятни емоции.

Днес ще ви покажем кои са нужните съставки за едно страхотно женско парти. Вижте кои са етапите, през които то преминава. Със сигурност повечето неща ще ви се сторят доста познати! Грабвайте телефона и се обадете на момичетата, защото е време за парти!

Обажданията, SMS-ите, чатовете
Всичко започва с една страхотна идея и няколко заети приятелки, които трескаво се опитват да напаснат графиците си, за да могат да се видят по женски. Следват много чатове и телефонни обаждания, но в крайна сметка времето и мястото на събитието са избрани и уточнени.

Вълнението става все по-голямо
С наближаването на уречената дата или час за срещата, вълнението на всички ви става все по-голямо и в крайна сметка нямате търпение да се съберете като в доброто старо време и да се наприказвате.

Подготовката
Ако сте решили да излезете навън, то трябва да решите какво да облечете, каква прическа да си направите и колко грим да сложите. Тези приготовления обикновено ви отнемат часове и няколко съвети по телефона коя с какъв тоалет ще бъде и дали "онези дънки не я правят дебела”.

Излизането
Вече сте готови, един последен поглед в огледалото, няколко селфита и можете да излезете през вратата. Е, може би ще ви се наложи да се върнете още няколко пъти за ключове, червило и пари, но важното е, че сте на финалната права и сте готови за купон.

Алкохолът
Каква женска вечер ще бъде, ако не си позволите напитка или две. Коктейли, вина - изборът е доста голям, а вечерта е пред вас и няма за какво да се тревожите. Намирате се в обстановка, в която никой не съди ближния си, и е добре да се възползвате максимално от това. Няколко напитки и много смях - двете основи на всяка момичешка вечер.

Смехът
В един момент се смеете толкова силно, че сте напълно убедени във факта, че вие и вашите дружки сте най, ама най-забавните хора на света. Всички останали бледнеят пред вашите забавни истории и луди характери. Виното също е допринесло за приповдигнатото настроение, но това си е само ваша малка тайна.

Истината
Към края на вечерта осъзнавате, че сте големи щастливки, защото се имате една друга. Да, забавлявате се заедно страхотно, но в края на деня знаете, че до вас винаги има хора, които ще ви помогнат и ще ви подадат ръка. Можете да станете леко сантиментални и да се прегърнете, защото всички сте осъзнали тази ценна истина!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay