20 знаменитости, които не знаехте, че са свързани по някакъв начин

20 знаменитости, които не знаехте, че са свързани по някакъв начин

Учените са съгласни, че всички ние имаме общи предци. Това е доказано от хората на снимките, които ще видите. Тези известни личности неочаквано се оказаха свързани. Можете ли да познаете кой известен политик всъщност е сестра на Мадона?

Със сигурност не сте очаквали, че тези хора са свързани по някакъв начин. Според генетиците, вашите близки също са сред тях. 

1. Мерил Стрийп и Брук Шилдс

Актрисите Мерил Стрийп и Брук Шилдс са съответно първа братовчеда и племенница. Бащата на Мерил Стрийп и майката на Брук Шийлдс споделят имат общи предци с немски произход.

2. Мадона и Селин Дион

Поп звездата Мадона и канадската певица Селин Дион са всъщност далечни сестри. Проучването на генеалогията и информацията, получена от архивите, показва, че общият предшественик на Мадона и Селин Дион е дърводелец, живял през 17 век.

3. Мадона и Хилъри Клинтън

Мадона не само има Селин Дион сред роднините си, но и кандидат за президент на изборите от 2016 г. в САЩ - Хилари Клинтън. Тези две силни и независими жени всъщност са десети братовчедки. Хилъри Клинтън потвърди това в шоуто на Елън Дедженеръс. Елън, между другото, е далечна роднина на Кейт Мидълтън.

4. Барак Обама и Бен Афлек

Един от известните роднини на бившия президент на САЩ е актьорът, сценаристът и режисьорът Бен Афлек. Общият им роднина (до двайсета степен) бил Джон Савидж.

5. Брад Пит и Барак Обама 

Връзката на Обама с Брад Пит е по-близка от тази с Бен Афлек. Актьорът и политикът са девети братовчеди. Общият им роднина е Едуин Хикман, който е тясно свързан с кралица Елизабет II и Мерилин Монро.

6. Стивън Спилбърг и Гуинет Полтроу

Известният режисьор Стивън Спилбърг е кръстникът на очарователната Гуинет Полтроу. Те често прекарват времето си заедно, както много роднини правят.

7. Антонио Бандерас и Дакота Джонсън

Антонио Бандерас е омъжен за Мелани Грифит, която има дъщеря на име Дакота от предишния си брак с Дон Джонсън. Кариерата на жената в киното започва с филма Crazy in Alabama, който е режисиран от нейния втори баща Антонио Бандерас.

8. Дейвид Бекъм и Елизабет Хърли

Красивата Лиз Хърли е кръстницата на децата на Дейвид и Виктория Бекъм. Кръстникът на сина на Лиз е Хю Грант.

9. Хоакин Финикс и Бен Афлек

Сестрата на Хоакин Финикс Съмър е омъжена за по-малкия брат на Бен, Кейси Афлек. Сега те имат общи племенници.

10. Джейсън Момоа и Зоуи Кравиц

За мнозина Джейсън Момоа е Khal на най-големия Dothraki Khalasar - Drogo, съпругът на красивия Daenerys Targaryen. И само малцина знаят, че в реалния живот Джейсън е женен за актрисата Лиса Боне. Тя има дъщеря, Zoe, от първия си брак с Лени Кравиц, а младото момиче е талантлива актриса и модел. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay