Бруталното Photoshop отслабване на Марая Кери

"Разкрасителните" тайни на Марая Кери по време на професионалните ѝ фотосесии

Бруталното Photoshop отслабване на Марая Кери

В края на месец май ви запознахме с изумителнта отслабваща трансформация на Марая Кери за обложката на последния ѝ албум. Днес жълтите езици за пореден път не са пропуснали да разкрият истинската визия на певицата с ангелския глас, която коренно се различва от тази, която сме свикнали да виждаме от списанията.

Шокиращите гифчета са дело на Jezebel, след като от екипа са се докопали до летния брой на списание Wonderland. Те разконспирират тайните на "разкрасителните процедури”, на които е подложена Кери след фотосесията си с фотографа Тери Ричардсън. Както сами ще видите, те наистина са впечатляващи. 

На долната снимка Марая позира с Тери. За разлика от него обаче тя е претърпяла няколко ясно видими промени. Певицата се е сдобила с по-голям бюст и с чисто нов бронзов тен. Ричардсън е поприбрал не само коремчето на Марая, но и нейните скули.



На следващия фотос "четката” на фотографа е поиграла повече. Бронзовият тен не липсва, както и добавеният по дигитален път обем в косата. Един от основните белези на застаряващото тяло на 44-годишната певица - увисналата кожа, е премахнат от зони като гушата и подмишниците. Краката и талията са прибрани, а целулитът - елиминиран.



На снимката с близнаците си Марокан и Монро мама Кери, освен всички визуални подобрения, е доразкрасена чрез допълнителен грим. Разбира се, той не носи отпечатъка на професионален гримьор, а на умелите ръце на Ричардсън… с Photoshop.

За капак, всички цветови несъвършенства и светлосенки са туширани и направени да изглеждат по-меки и естествени.





Още пикантни истории ще намерите при Jenite.bg във Facebook.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 17.07.2014|15:47
така е , но поне да е в нормални граници
2
Не е посочен 17.07.2014|15:46
Много неприятно е че са прекалили с фотошопа
1
Не е посочен 17.07.2014|15:25
Фототшопа им е голям съюзник срещу килограмите :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay