Виктория Бекъм: Само една от силните жени на 2015 година!

Кои други звезди са отличени с титлата?

Виктория Бекъм: Само една от силните жени на 2015 година!

Виктория Бекъм сякаш не може да се занимава само с едно нещо. Тя е един от най-талантливите дизайнери сред звездите, успешна бизнесдама, бивша поп дива и настоящ посланик на добра воля на ООН. Освен това съвсем наскоро списание Glamour я обяви за Жена на годината.

За 25-тата годишнина на изданието то излиза със специален брой, в който един от гостите е 41-годишната красавица. В своето интервю Виктория говори за това каква чест и отговорност е да бъде един от най-влиятелните модели за подражание за жените по света.

"Трябваше да открия себе си и собствената си увереност. Искам да карам дамите по света да намират своята най-добра версия. Това беше някога и посланието на Spice Girls - че в света съществува огромна женска сила”, разказва Пош Спайс.

Освен всичките си професионални ангажименти Виктория има и безкрай семейни задължения. Тя е майка на четири деца и успява да балансира успешно между личния живот и кариерата. "В живота си никога не съм получавала нещо даром. Никога не съм била най-умната или пък най-добра в определена област. Затова уча децата си да вярват в себе си и се старая да ги убедя, че стига да искат нещо и да вярват, че могат да го постигнат, наистина ще се справят”, разкрива съпругата на Дейвид Бекъм.

Нейната модна империя не престава да става все по-голяма и по-голяма. Виктория съвсем наскоро отвори нов моден бутик в Ню Йорк, а неотдавна отпразнува първия рожден ден на първия си магазин, който се намира в Лондон. Освен това звездата им бутици и в други части на Съединените американски щати, както и по целия свят.

Следващият месец заедно с Виктория, на 25-тата годишнина на списание Glamour, призът "Жена на годината” ще получат актрисата Рийз Уидърспуун, балерината Мисти Копланд, бизнесдамата и предприемач Елизабет Холмс, Кейтлин Дженър, американският активист и адвокат Сесил Ричардс, целият женски национален футболен отбор на САЩ, както и близки на загиналите в стрелбата в местна афроамериканска методистка църква в Чарлстън, Южна Каролина, на 17 юни тази година.

Виктория Бекъм: Само една от силните жени на 2015 година!

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay