Виктория Бекъм учи Ева Лонгория на стил

Футболната съпруга е най-верният съветник на актрисата

Виктория Бекъм учи Ева Лонгория на стил

Ева Лонгория е една от най-стилните и изискани актриси, които никога не се появяват на светско събитие, облечени неподходящо и без вкус. До кого обаче се съветва красивата брюнетка, когато става въпрос за мода?

Чаровната мексиканка признава пред Vogue, че никога не е следвала сляпо модните тенденции, а се ръководи от жените в обкръжението си, които са вдъхновение за нея. "Имам невероятен стилист, който страшно много ми помага в тази област”, а това е Виктория Бекъм, разкрива Лонгория.

Тя смята, че ѝ е много полезно, че има възможността да общува и обменя опит с жени, които са подложени на същото напрежение, на което и тя, защото те разбират натоварения ѝ график и невъзможността ѝ да се занимава само и единствено с начина, по който изглежда.

Когато трябва да избере с какъв тоалет да се появи на следващото бляскаво събитие, Ева се обажда на съпругата на Дейвид Бекъм за съвет. "Изпращам ѝ снимки и я питам коя дреха трябва да избера. Харесва ми фактът, че Виктория залага на минималистичните бижута и изчистения дизайн. Наистина ѝ се възхищавам в това отношение, защото, ако зависеше от мен, аз щях да се накича като коледно дръвче. За мен диамантите, огърлиците, гривните и блясъка никога не са в повече”, казва още "отчаяната съпруга”.

Когато ѝ предстои да се разходи по червеното килимче, Лонгория следва изпитан график. "Имам цял екип зад гърба си. Не става просто така - да излезеш, без да положиш никакви усилия. Трябва да се правят прически, грим… Маникюрът винаги е на ръцете ми в нощта преди въпросното събитие, а седмица по-рано се грижа за кожата на лицето си. Имам си календар”.

А любимото събитие на Ева е Международният филмов фестивал в Кан. Според нея на подобно събитие можеш да поемеш много повече рискове с визията си, отколкото в Холивид, защото тълпата е от цял свят. А различните хора от различни държави са много по-отворени за експерименти и нестандартни визии.

Любимите дизайнери? Алекс Пери и Колет Диниган.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay