Джейк от "Двама мъже и половина": Богат, самотен и неузнаваем

През 2010 г. той беше най-високоплатеното дете звезда в Холивуд, печелейки 7,8 милиона долара за два сезона.

Джейк от "Двама мъже и половина": Богат, самотен и неузнаваем
От очарователно дете звезда...

Ангъс Търнър Джоунс е американски актьор, най-известен с ролята си на мързеливия, но обичан Джейк Харпър в хитовия ситком "Двама мъже и половина", когато е бил млад. И докато всички деца звезди се променят много, неговата трансформация е особено шокираща.

... Ултра богат бивш актьор

Всъщност, след прословутото си напрегнато напускане на шоуто, той напълно отпадна от общественото внимание и възприе по-хардкор вид.

Ослепително дете звезда

Джоунс е роден в Остин, Тексас. Започва да играе на 4-годишна възраст, като се появява в реклами и филми. Но големият му пробив идва, когато е само на 10 години и е избран за ролята на Джейк Харпър в "Двама мъже и половина".

Бърз възход към славата и богатството

Джоунс остава в ролята на Джейк в продължение на 10 години, което му носи награди и огромни суми пари. През 2010 г. той беше най-високоплатеното дете звезда в Холивуд, печелейки 7,8 милиона долара за два сезона.

"Спри да пълниш главата си с мръсотия"

"Двама мъже и половина" е известен с похотливия си хумор, но Джоунс става дълбоко религиозен в тийнейджърските си години. В края на 2012 г. той се появи във видео, където помоли хората да спрат да гледат шоуто. "Моля ви, спрете да пълните главата си с мръсотия", каза той и добави: "Не можете да бъдете истински богобоязлив човек и да участвате в телевизионно шоу като това. Знам, че не мога."

Отпадане от шоуто през 2014 г.

Видеото заля заглавията, а колегата му Чарли Шийн го защити, казвайки пред TMZ, че изявлението на Джоунс е симптом на "токсичната среда" на шоуто. "Предизвиквам всеки да прекара 10 години в песента на смеха, която е кошера на потисничеството на Чък Лори и да не страда от някаква форма на емоционално цунами", каза той. Джоунс не се завърна за сезон 2014.

"Вода под моста" и финала на Джейк

Джоунс се появи в "Двама мъже и половина" за финала на сериала през 2015 г. Преди това създателят на шоуто Чък Лори каза пред "Варайъти", че Джоунс се е извинил малко след коментарите си и че самият публичен скандал е "цялата вода под моста".

Последната му телевизионна изява през 2016 г.

2016 г. беше последният път, когато Джоунс се появи като актьор в холивудски проект. Това се случва в последния епизод на уеб сериала на Луис Си Кей "Хорас и Пийт".

"Обичам това."

Само за 13 години Джоунс се трансформира от палавия малък Джейк Харпър в брадат 23-годишен, който изглежда така, сякаш "отива в старчески дом". През 2016 г. актьорът дори публикува меме с този коментар, казвайки: "Обичам това, това е чест".

Нов етап от живота

След като се оттегли от светлината на прожекторите, Джоунс започна да посещава класове в университета в Колорадо Боулдър. 

Започва бизнес със сина на П. Диди

Въпреки че Джоунс остава до голяма степен мистериозен след дните си на звезда, той не се е отказал напълно от развлекателната индустрия. През 2016 г. той създава компанията за събития Tonite заедно със сина на Шон "Диди" Комбс (известен още като Puff Daddy).

"Това ми показа какво е необходимо, за да направя добро шоу."

Говорейки пред списание Billboard за проекта през 2016 г., той каза: "Тъй като станах по-възрастен... Сега напълно разбирам какво имаха предвид хората, когато ми казаха, че "Двама мъже и половина" е едно от най-добрите работни места, ако не и най-добрата работа. Това беше възможността на живота ми и всеки винаги ми го е казвал, но сега наистина разбирам себе си. Това ми показа какво е необходимо, за да направя добро шоу."

"Сега се занимавам с музика."

Въпреки че не е хит голям като музикант, той споделя музикалните си проекти в SoundCloud под потребителското име Angu. Там той има 20 парчета, които се състоят предимно от електронни музикални бийтове. През 2020 г. той публикува в Instagram: "Сега правя музика, давай [напред] и свиквай с нея".

Семеен мъж

Джоунс и майка му правят случайни публикации в профилите си в социалните медии. Много от тези публикации показват, че семейството се наслаждава на времето заедно. 

Потаен любовен живот

Докато Джоунс е запазил личния си живот до голяма степен извън общественото внимание, той е свързан с интернет създателя Сара Мур (известна още като Преследвачката Сара). През 2012 г. тя каза пред MailOnline, че Джоунс никога не е имал нервен срив през годините, в които напуска "Двама мъже и половина". През 2017 г. те отпразнуваха петгодишния си юбилей.

Все още струва доста 

Като се има предвид, че Джоунс е едно от най-високоплатените деца актьори, той има достатъчно пари, за да му позволи това да се отдаде на страстни проекти в пенсионирането си от актьорството. Според Celebrity Net Worth, състоянието му се оценява на около 20 милиона долара.

Какво прави днес?

Въпреки че не се знае много за бившата детска звезда, през лятото на 2022 г. той беше забелязан на публично място за първи път от повече от година. Брадата му изглеждаше дълга поне един фут, а "The Sun" каза, че придружава по-малкия си брат на барбекю в Лос Анджелис. 

Рядка публична гледка през 2023 г.

След това, почти година по-късно, Page Six отново улавя Джоунс на камерата. През май 2023 г. медията хвана 29-годишния бивш актьор да се разхожда из квартала си в Лос Анджелис. Това беше първият път, когато той беше забелязан публично от близо година.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay