Дженифър Лорънс със сгрешена татуировка

Какво представлява тя?

Дженифър Лорънс със сгрешена татуировка

Несполучливите татуировки са доста некомфортна ситуация. Изглежда обаче тя може да се случи дори на известните. В случая потърпевша е Дженифър Лорънс.

Самата актриса признава, че татусът ѝ, който влезе в полезрението на медиите тези дни, е доста еднообразен.

Той представлява химичната формула на водата - H2O, разположена на дясната ѝ ръка. Формулата обаче е изписана грешно, понеже двойката трябва да бъде в долната част между H и О, а при татуировката цифрата е в горната част и изглежда така - H2O.

Лорънс говори за грешката, притисната от медиите на светско събитие. "Трябваше да проверя в Google, преди да си татуирам нещо за цял живот”, признава красавицата.

Татусът всъщност е с цвета на белег и е направен заради колегата на Дженифър - Лиам Хемсурт, с когото си партнира в поредицата "Игрите на глада”.

"Цялото му семейство си правеше татуировки, затова реших и аз да се присъединя. Помислих си, че тялото ми винаги трябва да бъде хидратирано. Така че защо да не изобразя формулата на водата върху него”, разказва Лорънс.

Оказва се, обаче, че татуировката изобщо не е нова. Тя е забелязана върху ръката на Дженифър още в средата на 2014 година.

Вижте и видео, в което Дженифър говори повече по темата, и показва въпросния татус.



За да четете още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!
0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay