Джесика Алба в подкрепа на екологично чистата козметика

Ново смело начинание от красивата актриса

Джесика Алба в подкрепа на екологично чистата козметика

Джесика Алба напоследък усилено се занимава не само с актьорство, но и с бизнес. С което заслужено си спечели място сред най-успешните бизнес дами сред звездите.

Компанията на актрисата The Honest Company, която е основана през 2011 година, продължава да се бори за благородни каузи. Тя е създадена с цел да внесе на пазара за бебешки продукти такива, които не са токсични и са екологично чисти.

Днес се заема с отговорната задача да представи продукти за красота, които са природосъобразни и се грижат за кожата.

Все още няма много подробности около новата серия продукти, но в профила на компанията в социалната мрежа Instagram се появи първото промо на каузата, което обединява имена като моделите Каролина Санчез, Мелина Инграм и самата Джесика Алба.

Красивата актриса неведнъж е споделяла, че в ежедневието си обича да залага на естественото излъчване, като използва само бронзант и гланц, с които да подчертае красивите черти на лицето си.

Изглежда тя решава да включи натуралните продукти в своя бизнес, за да докаже, че гримът не трябва да вреди на лицето, а да помага за неговото добро състояние. И в допълнение - да бъде екологично чист!

За още новини от света на шоубизнеса, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay