Джесика Алба за тежкото детство и проблемите с килограмите

Актрисата се е сблъсквала с доста трудности като дете

Джесика Алба за тежкото детство и проблемите с килограмите

Неотдавна Джесика Алба разкри своята тайна за страхотна форма. Но дори и днес да изглежда зашеметяващо, това не означава, че тялото, което има, е даденост. Напротив, в интервю за списание Self красивата актриса споделя, че като дете е била доста пълничка.

В ранна детска възраст Джесика е имала здравословни проблеми, свързани с наднорменото ѝ тегло. Родителите ѝ са тези, които ѝ дават силата да се справи с тази ситуация.

Освен това Алба признава, че е била доста болнаво момиче, имала астма и доста често пневмония. Майка ѝ Катрин и баща ѝ Марк обаче не допускат тя да започне да определя себе си като личност спрямо проблемите, които има.

"Като дете участвах в отбора по плуване. Бях пълничка, бавна и винаги финиширах последна. На едно от състезанията се разплаках до такава степен, че не можех да дишам.

Тогава родителите ми казаха, че трябва да довършвам онова, което съм започнала. Те ме направиха боец, който не се отказва”, споделя красавицата.

Тя казва още, че тогава това отношение ѝ е било доста неприятно, но с годините е оценила неговата необходимост.

Днес смята, че всички тези трудности, през които е преминала като дете, са я направили по-силен човек и най-вече - добра майка. Сега тя има грижата дъщерите ѝ - 7-годишната Онър и 4-годишната Хевън, никога да не попадат в подобен капан.

Джесика Алба за тежкото детство и проблемите с килограмитеДжесика заедно с майка си

Неотдавна Джесика призна пред October, че раждането я е накарало да повярва в себе си. В продължение на много дълго време е смятала, че не е достатъчно умна и ѝ е липсвал кураж, за да направи каквото и да било с живота си. Признава, че и днес чувства, че има какво още да доказва пред самата себе си.

"Съзнанието ми винаги е било насочено към бизнеса. Посветих се на Холивуд, като бях съсредоточена изцяло върху него. Без изчислила всичко. Спестих пари, инвестирах разумно и вложих в себе си. След време изградих своя собствена марка”, казва Джес.

Актрисата има своя компания за производство на екологично чиста козметика и казва, че никога няма да съжалява за решението си да се ориентира към бизнеса.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay