Драстично променена: Как Ким Кардашиян свали 13 кг само за месец?

Звездата се подлага на специален хранителен режим

Драстично променена: Как Ким Кардашиян свали 13 кг само за месец?

По време на бременността си Ким Кардашиян не криеше разбираемия факт, че е качила немалко килограми. Очевидно това не я притеснява, защото както при първата си бременност, така и сега, тя се осланя на диетата на Аткинс, за да върне бързо предишната си форма.

Изглежда този вариант наистина действа за нея, защото от раждането на сина си Сейнт в началото на декември до днес, тоест за малко повече от месец, Ким е свалила цели 13 килограма. Целта ѝ обаче е да се отърве от още 18 излишни килограма, за да премахне напълно всички 27, качени през деветте месеца, и да свали още няколко като бонус.

Явно съпругата на Кание се е заела сериозно с тази мисия, тъй като вече държи почитателите си в Twitter в течение на процеса. Тя сподели за тях: "Това ще бъде толкова трудно, но знам, че мога да се справя и нямам търпение да споделя резултата с вас.”

Хранителният режим, който Ким спазва, се състои изцяло от нисковъглехидратна диетична програма, която ограничава приема на захар и въглехидрати.

Драстично променена: Как Ким Кардашиян свали 13 кг само за месец?Ким по време на втората си бременност

По време на бременността си с Норт Уест през 2013 година Ким качи по-малко килограми - 23. Но малко преди самото раждане тя тежи 82 килограма, което докара доста негативни коментари по неин адрес, заради количеството храна, което очевидно е приела по време на бременността.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay