Дъщерята на Джони Деп със свой моден дебют

Лили-Роуз вече е една изтънчена млада дама

Дъщерята на Джони Деп със свой моден дебют

За никого не е изненада, че дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради, 15-годишната Лили-Роуз Деп, се е превърнала в невероятно красива млада дама. Съвсем наскоро тя направи и модния си дебют, заснемайки фотосесия за австралийското списание Oyster.

Редакторът на списанието казва за нея следното: "Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради има ангелско лице и магнетично присъствие, което не е присъщо за връстниците й”.

Русокосата млада дама споделя някои неща от личния си живот в интервю за списанието, като например коя е последната песен, която е слушала, и каква сила би искала да притежава, ако беше супергерой. Отговорът на този въпрос е - да лети.

Лили-Роуз и 13-годишният й брат Джак, са единствените деца на Деп и Паради. Актьорът и френската актриса, певица и модел се разделиха през 2012 г. след 14 години съвместен живот.

Интересното при двойката беше, че не обичаха да показват публично личните си взаимоотношения и успяваха да държат и децата си далеч от светлините на прожекторите.

Но преди няколко седмици Лили-Роуз и майка й направиха истински фурор, като се появиха заедно на дефилето на "Шанел” по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Не е ясно дали дъщерята на звездата от "Карибски пирати" ще тръгне по стъпките на майка си, преследвайки кариера в света на модата, но изглежда тя вече се опитва да върви по пътя на баща си.

Дъщерята на Джони Деп със свой моден дебют

Тийнейджърката направи актьорския си дебют през 2014 във филма на Кевин Смит Tusk. А в момента снима нова лента и то не с кого да е, а със звездния си баща. Очаква се лентата да излезе това лято.

Едно е ясно със сигурност - с такива родители и с подобно желание за успех и сценични изяви, хубавите неща за госпожица Деп тепърва предстоят.

Ако искате да четете още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

8 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay