За наркотиците и Майли Сайръс

Опитите на певицата да изгради провокативен имидж вече стават трагикомични

За наркотиците и Майли Сайръс

Както ви разкрихме по-рано тази седмица, Майли Сайръс получи главната роля в новия брой на култовото музикално издание Rolling Stone. Освен че си направи странна татуировка и позира гола по повода обаче скандалната певица се изяви и с откровено интервю, в което засегна темата за наркотиците.

"Холивуд е кокаинов град, но всъщност тревата е много по-добра. Както и екстази. Това са щастливи, социализиращи наркотици. Карат те да искаш да бъдеш сред приятели, да общуваш. Да излезеш навън, а не да се криеш в банята.” 

Това споделя бившата Хана Монтана без каквото и да е притеснение, че голяма част от феновете ѝ всъщност са малолетни тийнейджъри, и допълва: "Наистина не харесвам кокаин, действа толкова ужасно и мрачно, прекалено е 90-арско.”

Явно за крехката си възраст от 20 години Майли вече е станала (или поне се опитва да звучи като) специалист в областта на психоактивните вещества. Без да се досеща обаче, че един наистина пораснал човек никога няма да говори "под път и над път” за наркотичните си подвизи. Особено когато знае, че 90% от публиката му се състои от хлапета.

Aко искате първи да научавате всичко най-любопитно от света на знаменитостите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!

11 21
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 30.09.2013|19:00
Майли пак гради имидж на голямата скандалджийка.
4
Не е посочен 30.09.2013|16:51
Нещо не съм впечатлена от изказванията на Майли, която продължава да скандализира обществото и да не е особено добър пример за подрастващите.
3
Не е посочен 30.09.2013|14:09
Тази жена упорито ме кара да си мисля, че има някакви проблеми.
2
Не е посочен 30.09.2013|11:13
Това е поредната издънка на Майли, с която ще подтикне феновете си да опитат трева, ако още не са го направили, поведението и е наистина непристойно.
1
Не е посочен 28.09.2013|16:13
прави сте,твърде е възможно да друса яката, ама тя и Риана го прави и се снимаше ден през ден гола,така че не виждам разлика.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay