Загубеняшките очила на семейство Кардашиян

Сестрите Кардашиян представят своя колекция диоптрични рамки

Загубеняшките очила на семейство Кардашиян

Подобно на своя възлюбен Кание Уест, Ким Кардашиян също обича да носи очила. Не слънчеви, а от онези, модерните "загубеняшки” диоптрични рамки. Може би защото взима пари за това.

Сестрите Кардашиян, след като представиха своя колекция дънки и бельо, са се насочили към дизайна и на аксесоари. Те имат няколко предложения за своите фенове, които отново са под шапката на Sears.

Впрочем самата Ким доскоро е имала реална нужда от очила, но през 2008 е претърпяла лазерна корекция на зрението. За своите проблеми с очите, тя разказва: "Всичко започна в гимназията, когато усетих, че имам затруднения да виждам написаното на дъската. Не исках да нося нито очила, нито контактни лещи, затова просто трябваше да отстраня проблема оперативно”.

Сега обаче тя и нейните сестри като че ли не могат да се нарадват на своите хипстърски рамки, отпуснати без рецепта. Дори Ким е променила мнението си относно носенето на очила: "Очилата могат да бъдат и секси! Никой не трябва да се срамува от тях” - написа тя по-рано тази година в една от социалните мрежи.

6 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 13.08.2012|12:03
Машина за пари са сестрите - продават всичко от очила, през дънки, та до бельо. Майка им се оказва изключително добър мениджър.
3
Не е посочен 13.08.2012|11:54
да , нещо като нашата Николета , вече Божинова ;) , известни са , но не се знае защо :)
2
Не е посочен 13.08.2012|11:36
тези очила така да ме дразнят вече , всички селски пръчки се снимат с такива очила за фейса
1
Не е посочен 13.08.2012|09:23
Абе не са "загубеняшки" очила,ама си личи,че Кардашянките са смотанячки,които искат на всяка цена да се сдобият с известност и пари
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay