Защо Памела Андерсън вече не носи грим?

"За мен е по-добре да не нося грим". В завладяващо и откровено интервю, емблематичната красавица Памела Андерсън се задълбочава в развиващата се гледна точка за блясъка и модата. Известна с вечната си привлекателност и зноен външен вид, Памела пленява публиката от десетилетия. През последните години обаче тя претърпя трансформация, която се простира далеч отвъд физическия ѝ вид.

Пътешествието на Памела Андерсън през света на блясъка и модата не беше нищо друго освен забележително. От ранните ѝ дни като търсен модел и актриса до емблематичната ѝ роля в "Спасители на плажа", тя се превърна в непреходен символ на красота. Но с течение на времето се промениха и възгледите ѝ за това какво означава да си бляскав.

В скорошно интервю Памела разсъждава върху решението си да прегърне по-естествена и автентична версия на себе си. Тя обяснява, че тази промяна в перспективата се корени в по-дълбоко разбиране на себеприемането и овластяването. Променящите се възгледи на Памела не са просто отхвърляне на стандартите на индустрията, а декларация за нейната собствена автономност и самоуважение.

Памела разказва защо е решила да не се гримира, описвайки изживяването като "освобождаващо, забавно и малко бунтовно". На 56 години, тя доказва, че красотата не познава възрастови ограничения. Решението на Памела да бъде напълно естествена е свързано с това да си върне контрола върху външния си вид. Тя заменя своите супер слаби вежди и опушена очна линия за по-естествен вид.

Катализаторът за трансформацията на Памела бил искрен. Когато нейната гримьорка Алексис Фогел за съжаление починала през 2019 г. след битка с рак на гърдата, Памела почувствала дълбока връзка с естественото си лице. Това се превърнало в знак на почит към нейната приятелка и начин за почитане на нейната памет.

"Тя беше най-добрата. И оттогава просто чувствах, че без Алексис е по-добре за мен да не нося грим", призна Андерсън. 

Нещо повече, очарователната актриса сподели някои мъдрости за остаряването и себеприемането. Тя откровено признава: "Мисля, че всички започваме да изглеждаме малко смешни, когато остареем, и някак си се смея на себе си, когато се погледна в огледалото."

Памела иска да бъде истинска, когато става въпрос за стареене. Тя не харесва цялата история с ботокс и филъри. Вместо това тя избира да остарее естествено и се гордее с това!

В свят, в който изглежда, че всички се опитват да върнат часовника назад с инжекции и лечения, решението на Памела е като глътка свеж въздух. Това показва, че тя се чувства комфортно в собствената си кожа и не се интересува от преследване на някакъв нереалистичен стандарт за красота.

"Наистина се чувствам силна точно сега, когато всичко е много свито", казва тя. "Не харесвам тези инжекции и това не ми действа, искам да видя какво ще се случи."

Памела беше доста открита за стареенето и преди, показвайки колко много държи на естествения вид.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay