Звездната мания за премахване на татуировки

Защо звездите си премахват старите татуировки?

Звездната мания за премахване на татуировки

През последните години татуровките се превърнаха в абсолютен хит! Ако някога се е смятало за благоприлично само моряците и военните да бъдат татуирани, то днес е трудно да се намери някой, който да не е. Определено можем да кажем, че мастилените изображения са манията на последните три десетилетия.

Но модата се мени страшно бързо. Това, което смятаме за красиво днес, може да ни отвращава утре. Именно така стои и въпросът с татуировките. Дори и да си мислим, че името на някое гадже, вдъхновяващ надпис или забавна картинка са перфектната рисунка за нашето тяло, след някоя и друга година може да съжаляваме. Особено, ако сме се разделили с въпросния възлюбен или сме си намерили сериозна работа, а от ръкава ни се подава рисунка на Спондж Боб без гащи. 

Звездите са най-добрият пример за това. Експертът в пластичната хирургия - д-р Майкъл Кулик, казва, че все повече знаменитости си запазват час при него, за да премахнат от тялото си вече нежеланите татуировки. Причини за решението им са равносметката, че даден татус е прекалено груб, вече не подхожда на личността им, твърде видим е, а най-често - представлява спомен, свързан с бивш съпруг, гадже и т.н.

Д-р Кулик твърди, че процедурата е напълно безболезнена и безопасна. За премахването на мастилото се използва лазер, който не оставя белези или раздразнения по кожата. Лазерната терапия действа като разбива мастилото на по-малки фрагменти, които по-късно се доразграждат от самия организъм и се изхвърлят от тялото по естествен път.

Най-известните имена сред звездите, които са използвали услугите на д-р Кулик, са Анджелина Джоли, Меган Фокс и Ева Лонгория.

След бурната раздяла с бившия си съпруг Били Боб Тортън, Анджелина Джоли премахна татуировката от лявото си рамо, която представляваше първите две имена на актьора, в комбинация с извит китайкси дракон. Сега Анджелина има друга татуировка на това място - координатите на рождените места на шестте й деца. 

Звездната мания за премахване на татуировки

Меган Фокс взе решението да премахне известната си татуировка с образа на Мерилин Монро, която не само вдъхнови хиляди момичета да си направят подобна, но и стана емблематична за самата Меган. Днес няма и спомен от леко грубоватата рисунка на дясната й ръка. А ние не можем да скием колко много ни харесва новият й имидж - на истинска дама и отговорна майка.

Звездната мания за премахване на татуировки

Друга известна клиентка на д-р Кулик е актрисата от сериала "Отчаяни съпруги” - Ева Лонгория. Тя премахна татуировката на китката си, която имаше от 2009г. Надписът представляваше датата 7 юли 2007г. - денят на сватбата с вече бившия й съпруг Тони Паркър.

За още интересни старии, станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay