Как Кейт Уинслет поддържа семейството си задружно

Как Кейт Уинслет поддържа семейството си задружно

46-годишната Кейт Уинслет е майка на 3 деца от 3 различни съпрузи. Тя има дъщеря, Миа, от първия си съпруг Джим Трейпълтън и син Джо от Сам Мендес. Тя има още един син, Беър Блейз, от настоящия си съпруг Едуард Абел Смит. Миа вече е на 21, така че Кейт вече има богат опит в родителството. Тя казва, че не би променила нищо.

Ето как Кейт Уинслет поддържа семейството си задружно:

1. Кейт има следната нагласа за нещата "мога и ще го направя"

Първородната дъщеря на Кейт била на по-малко от годинка, когато бракът й с Джим приключва. По-късно тя се омъжила за режисьора Сам Мендес и родила Джо Алфи. 9 години по-късно Уинслет отново била самотна майка, но никога не позволила на това да я разочарова, защото да бъдеш майка за Уинслет е призвание.

Докато отглежда децата си сама, Кейт си повтаря, че може да се справи и наистина го прави. 

2. Преодоляване на възрастовите различия

Миа вече е на 21 и се занимава с кино. Дебютният й филм беше с Кейт през 2014 г., озаглавен A Little Chaos. По-големият й син Джо е на 18, а най-малкият Беър Блейз вече е на 8 години. Това е голяма разлика във възрастта, с която трябвало да се справи и Уинслет признава, че е било предизвикателство, тъй като всичките й деца се нуждаят от различни неща. 

Тя каза: "Логистично това е много сложно, защото означава различни училища, различно време за взимане от училище, различни клубове след училище и т.н. И емоционално, всички те се нуждаят от много различни неща.”

3. Едно от основните й правила е да стои далеч от социалните мрежи

Кейт е взела твърдо решение да не бъде в социалните медии и дава пример, поради което децата й също не са там.
Тя казва, че днешният свят е доста страшен, когато всеки е в контакт с непознати. 

4. Партньорът й е голяма помощ

Кейт вярва, че е важно да имаш човек до себе си, който е добър баща. Тя казва, че Едуард е едно от най-хубавите неща, които са се случвали на нея и семейството й. Кейт е спокойна, когато той се грижи за децата, което е важно за всяка работеща майка. 

5. Кейт Уинслет е много практична майка

Кейт иска децата й да имат хубави спомени от детството си. Иска да си спомнят нейната пилешка супа и да помнят, че майка им ги е взимала от училище. Тя може да възложи тези задачи на всеки друг, но иска да прави всички тези неща сама. 

6. Тя се опитва да свърши всичко и също така да се забавлява

С 3 деца Кейт има много задължения. Но се опитва да прави всичко с усмивка и да се забавлява. Опитва се да бъде над нещата. Не се интересува от килограмите си, тъй като е имала 3 бременности. Не влага особено много емоции в неща, които не може да промени. Това е много добър пример, който дава на децата си. 

7. Учи децата си да обичат себе си 

Кейт обича себе си и тялото си и се опитва да научи и дъщеря си на това. Миа е на такава възраст, на която трябва да се научи да обича себе си, такава, каквато е. Тя вече участва във филми и много прилича на младата Кейт. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay