Каква е тайната на Бионсе за перфектно тяло?

Певицата разкри как успява да поддържа страхотната си форма

Каква е тайната на Бионсе за перфектно тяло?

Чудите ли се как Бионсе поддържа стегнатото си тяло? Самата тя разкри своята тайна и публикува сексапилни снимки на официалния си сайт, на които показва идеалната си фигура.

На фотографиите тя позира, облечена в цял бански с изрязани елементи. Кадрите са повече от зашеметяващи, а Бионсе изглежда наистина великолепно.

Тя разкри своите трикове за перфектно тяло в Good Morning America. По този начин тя остави феновете си леко разочаровани, тъй като само ден преди участието си пусна клипче, което загатна, че появяването ѝ в сутрешното шоу ще бъде придружено с разкриването на нещо изключително важно.

И тъй като почитателите ѝ очакваха да чуят новината за нов албум или втора бременност, се оказа, че са останали заблудени. И все пак - какво включва диетата, която Бионсе толкова стриктно спазва?

Съпругата на рапърът Джей Зи изглежда е впечатлена от резултатите, които постига с новия режим, който спазва. Това е 22-дневна веган диета, при която е забранена всякаква консумация на алкохол, месо, млечни продукти и преработени храни. Освен това се базира на растителна основа.

Вижте още от снимките на изпълнителката.

Каква е тайната на Бионсе за перфектно тяло?

Каква е тайната на Бионсе за перфектно тяло?

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay