Кание Уест иска да е дизайнер на мебели

Певецът ще създаде линия мебели и смята това за свое призвание.

Кание Уест иска да е дизайнер на мебели

Американският рапър Кание Уест, който вече има собствена линия спортни обувки, възнамерява и занапред да разширява своята бизнес империя. Певецът ще създаде линия мебели и смята това за свое призвание.

"Трябва да работя с ИКЕА, да създам мебели... Искам да обзаведа студентска квартира, малка с телевизор на стената", каза той.

"Ей ИКЕА, дайте на Кание да твори, позволете му да направи това", заяви съпругът на Ким Кардашян в интервю за американско радио.

Рапърът сподели, че обича да създава хубави неща на приемливи цени и с това да вбесява модната индустрия. "Използвам наученото от най-добрите дизайнери и създавам собствени колекции, а модният бизнес ме разкъсва на парчета и критикува, настоявайки да си гледам музиката и да не им се бъркам. Аз обаче изпитвам удоволствие да правя неща, които могат да бъдат докоснати от всеки", каза Кание.

Всъщност не само дизайнерите се дразнят от него, но и някои от колегите му. Например, певицата Тейлър Суифт не може да прости на рапъра, че я е наругал и е направил запис на разговора им.

Източник: БГНЕС

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay