Кой е най-горещият мъж за 2015 година?

Според класацията на списание Heat той е актьор!

Кой е най-горещият мъж за 2015 година?

Списание Heat обяви списък на най-сексапилните мъже за годината. Кои са красавците, които попадат в чарта през 2015 година?

Класацията се състои от 100 представители на несравнимата мъжка красота. На едно от последните места е актьорът Ед Уестуик, който преди години беше сред любимите секссимволи на жените. Освен него, изненадваща задна позиция заема Аштън Кътчър - той е на 88-мо място.

Британският певец Оли Мърс също е доста назад в класацията - чаровната му усмивка и неподражаем чар заемат 83 място. Рики Мартин, който отдавна не е забелязван в подобни класации, в които все по-често място заемат популярните тийн идоли, е на 60-та позиция.

Но нека се съсредоточим върху мъжете, които попадат в Топ 10.

На десето място e участникът в 11-ия сезон на британския X Factor Джей Джеймс, а британският актьор и сценарист Чарли Хънан заемат девета позиция.

Осмо място е отредено за актьора Тайлър Блекбърн, а седми се нарежда популярният диджей Калвин Харис, който се изкачва с цели 24 позиции спрямо миналата година.

Кой е най-горещият мъж за 2015 година?

Определяният неведнъж като най-сексапилен футболист Дейвид Бекъм през последните три години не напускаше третото място в класацията. През 2015 година обаче той пада с три позиции надолу и вече е шести.

Кой е най-горещият мъж за 2015 година?

Пети е барабанистът на McBusted Хари Джъд, който през 2014 година беше на четвърто място.

Испанският модел Диего Баруеко е единственият представител на модния свят в челната десетка. През последната година той се превърна в истинска сензация в интернет заради снимките, които качва в социалните мрежи.

Кой е най-горещият мъж за 2015 година?

Магнетичният Хари Стайлс от британската бой банда One Direction е класиран на трето място. За сравнение, през 2014 година той заема 14-то място.

Подгласник на номер 1 е актьорът Зак Ефрон, който миналата година беше първенец в класацията.

Кой е най-горещият мъж за 2015 година?

Титлата "Най-горещ актьор за 2015 година” му бе отнета от главния актьор от кино сензацията на годината "50 нюанса сиво” - Джейми Дорнан.

Кой е най-горещият мъж за 2015 година?

Ако искате да четете още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay