Лео ди Каприо катастрофира

Лео ди Каприо катастрофира

Холивудският актьор Леонардо ди Каприо и приятелката му – датската манекенка Нина Агдал, катастрофираха недалеч от Ню Йорк, но не са пострадали, съобщи в. "Ню Йорк поуст” като се позова на очевидци.

Инцидентът е станал в събота след обяд в окръг Сафолк. В рейндж роувъра на Ди Каприо се блъснал мини купър, управляван от жена.

Свидетели разказали, че Ди Каприо се държал достатъчно галантно, независимо от извънредните обстоятелства. Той първо се уверил, че спътницата му е добре, а после помогнал на предполагаемата виновница за катастрофата.

"Тя беше много изплашена. Лео беше много внимателен с нея. Показа й с жестове да тръгне с него към крайпътната ограда, за да може да се възстанови, разказа очевидец на станалото.

Нито един от тримата участници в пътно транспортното произшествие не е пострадал.

Автомобилът на Ди Каприо също не е понесъл щети, само предницата на мини купъра има следи от сблъсъка.

41-годишният Леонардо ди Каприо получи тази година първия си Оскар, след като пет пъти е бил номиниран за наградата. Ди Каприо беше удостоен с най-високото отличие в сферата на киното за главната си роля във филма "Завръщане” на Алехандро Гонсалес Иняриту. За ролята си на трапер, който оцелява след схватка с гризли Ди Каприо получи и Златен глобус – наградата на кинокритиците. /РИА Новости

Източник: БГ НЕС

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay