Моделските похождения на Джъстин Бийбър

Певецът не спира да генерира слухове за самия себе си

Моделските похождения на Джъстин Бийбър

Джъстин Бийбър се забърква в скандал след скандал. След като на няколко пъти бе хванат да шофира в нетрезво и неадекватно състояние, той не пропусна да се забърка и в скандал с платена любов, а за капак му бяха повдигнати няколко различни дела, свързани с разюздано поведение и злоупотреба със забранени вещества.

Поредната изцепка на 20-годишния певец се случи преди броени дни. Става въпрос за скандала, разиграл се между него и Орландо Блум в ресторант на остров Ибиса, при който в крайна сметка актьорът за малко да нокаутира певеца.

Слуховете упорито говорят, че конфликтът между двамата е избухнал, след като Бийбър е подхвърлил на Блум репликата "Поздравѝ Миранда от мен”. Изданието Daily Mail припомня, че през 2012 канадският изпълнител качи в своя Instagram профил селфи с австралийския модел, което пък пробуди слухове за евентуална романтична връзка между него и днес бившата съпруга на Орландо.

Може би именно за да засили тези слухове по свой адрес и да затвърди образа си на следващия Леонардо Ди Каприо в света на моделите, Джъстин Бийбър побърза да сподели в социалните мрежи ново свое селфи с друга популярна красавица от подиума - Шанина Шейк.

Моделските похождения на Джъстин Бийбър
Под самата снимка 20-годишният певец коментира: "Аз и красивата Шанина Шейк. Само не започвайте отново със слуховете.” Остава отворен обаче въпросът защо след като Джъстин Бийбър уж не желае да присъства в светските хроники по този начин, натрапва образа си на публичното пространство непрестанно.

Ако искате първи да научавате всичко най-любопитно от света на знаменитостите, присъединете се към Jenite във Facebook!

2 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay