На фокус: "Странният живот" на Тейлър Суифт

Изпълнителката говори за огорчението си от медиите и за необикновения си живот

На фокус: "Странният живот" на Тейлър Суифт

Русокосата изпълнителка Тейлър Суифт показва стегнатото си и сексапилно тяло във фотосесия за британското издание на списание Glamour. За юнската корица тя е облечена в ефектна бяла рокля, която подчертава плоското й коремче и изваяна талия.

Пред списанието певицата говори за музикалната си кариера и пътя, който изминава през годините. През 2014 година тя стана най-успешният артист на музикалната сцена.

"Всеки артист има различни приоритети. Така и всяка жена си има малки тайни, които я карат да се чувства силна и независима. Уважавам момичетата, които пеят за каквото си поискат, защото именно темите, които се застъпват в песните им, са онова, което ги вълнува”, споделя Тейлър.

Певицата неведнъж е споделяла, че не се интересува от това дали се вписва в критериите на обществото за "готина”. Тя споделя, че приема живота си не за обикновен, а за странен.

"Мисля, че всеки човек трябва да има възможност сам да определя какъв да бъде - готин, скучен или пък остър и леко груб. И всяка една от тези характеристики е страхотна, когато основният човек, от когото ти пука, си самата ти”.

25-годишната звезда не подминава и темата за любовта. "Ако трябва да съм честна, чувствам се леко измъчена, когато става въпрос за връзки. Смятам, че през последните години медиите ми изпратиха абсолютно несправедливо съобщение: че не ми е разрешено да излизам по срещи и да се срещам с някого просто за забавление.

Сякаш ми е позволено да имам само сериозни и дългогодишни връзки. В противен случай ми лепват етикета "луда по момчета” или нещо подобно”.

На фокус: "Странният живот" на Тейлър Суифт

И продължава: "Когато си имал две гаджета за цялата година, а всички тя обявяват за "луда по мъжете” и се забавляват на твой гръб по време на различни събития - това се нарича публично унижение. И аз не смятам, че е редно да се постъпва така.”

Ако искате да четете още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay