Невероятната промяна във фигурата на Бритни Спиърс!

Тялото на изпълнителката сега е по-стегнато от всякога!

Невероятната промяна във фигурата на Бритни Спиърс!

Всички си спомняме онзи тъмен период от живота на Бритни, в който неин приоритет бяха наркотиците и алкохола. Тогава тя направи не една изцепка с външния си вид и скандализира обществото неведнъж. Сценичните ѝ изяви не бяха на ниво, а публичните ѝ действия оставяха хората без думи.

Но ето, че вече сме свидетели на новия живот на Бритни Спиърс. Тя вече се грижи не само за себе си, но и за своето семейство. Не по-малко усилия полага да изглежда добре и физически.

В понеделник вечерта изпълнителката качи свое селфи в интернет, което заснема в огромната баня на дома си в Лас Вегас. На него се вижда невероятно стегнатото коремче на звездата, която се приготвя за лягане.

Страхотната фигура на Спиърс е плод на огромните усилия, които полага, за да направи шоуто си в американската столица на хазарта едно страхотно преживяване за своите фенове. Това включва усилени фитнес тренировки и репетиции за танцовите изяви. Паралелно с работата си по концертите, Бритни записва и своя нов албум, който ще бъде девети в кариерата ѝ.

Невероятната промяна във фигурата на Бритни Спиърс!

На 2 декември Бритни отпразнува 34-ия си рожден ден в компанията на своите приятели и синовете си Джейдън и Шон. От снимките, които Спиърс публикува в социалните мрежи, стана ясно, че Майли Сайръс е изпратила страхотен подарък на рожденичката - огромно количество балони, изписващи името на празнуващата звезда.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay