Новата брутална татуировка на Кели Озбърн

Звездата "надписа" главата си

Новата брутална татуировка на Кели Озбърн

29-годишната Кели Озбърн, която неотдавна обръсна косата от двете страни на главата си, изненада феновете си с решението да запълни така или иначе вече празното пространство. Тя татуира лявата страна на главата си с лилаво мастило и думата Stories (Истории).

Дъщерята на Ози и Шарън Озбърн сподели няколко снимки в интернет, на една от които известен татуист от Холивуд работи върху надписа на главата й, докато тя лежи спокойно, без да помръдва.

Новата брутална татуировка на Кели Озбърн

Преди да си направи татуировката, певицата намекна на феновете си какво предстои, публикувайки снимка от студиото, на която държи кофичка лилаво мастило.

Новата брутална татуировка на Кели Озбърн

В края на процедурата, въпреки болката, на която вероятно е била подложена, Кели изглежда доволна от свършената работа. Или поне това показва снимката, която качва в Instagram, със закачлив текст към нея: "Sorry mum and dad but I love it” ("Мамо, татко, съжалявам, но просто ми харесва”).

Звездата споделя с почитателите си общо четири снимки, чрез които ги прави част от незабравимото преживяване. На последния от кадрите Кели позира заедно със своя татуист, като добавя благодарствен текст към снимката.

Новата брутална татуировка на Кели Озбърн

Решението на Кели да татуира точно тази част от тялото си несъмнено е смело и екстравагантно. Много хора обаче се питат какво ще се случи, когато косата й започне да расте и дали ще продължава да я бръсне.

И докато изпълнителката и моден дизайнер се подлага на болезнени, но ексцентрични процедури, слуховете около нея нарастват все повече. След като през януари се раздели с бившия си годеник, Кели вече е забъркана в два носи романса.

В средите на шоубизнеса се говори, че Кели става все по-близка с 23-годишния доведен син на Пъф Деди Куинси Комбс. Другият мъж, с когото се свързва името на Кели напоследък, е 27-годишният модел Рики Хол. Двамата флиртуват засега предимно в социалната мрежа Instagram.

Ако искате да четете още любопитни материали, станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay