Огнен сексапил от 55-годишната Джулиан Мур

Защо актрисата обвинява Холивуд в материализъм?

Огнен сексапил от 55-годишната Джулиан Мур

Тя е една от емблематичните актриси на Холивуд, носителка на общо 101 награди, сред които най-престижното отличие в света на киното - "Оскар”. Ето че настъпи моменът, в който актриса от подобен ранг има причина да каже няколко негативни думи срещу световния център на киноиндустрията.

В мартенския брой на Marie Claire актрисата обвинява Холивуд в материализъм. Тя смята, че домът на Алеята на славата преследва единствено печалбата от филмовите проекти, а не се стреми да осигурява подходящи роли за отделните актьори. Стилната червенокоска признава, че ѝ е доста трудно да открие правилната роля за себе си, но е категорична, че причината за това не е сексизъм или пък факторът "възраст”.

"Много е трудно да си намериш роля, независимо на колко години си, къде точно развиваш кариерата си, дали си мъж, или пък жена. Това е така, защото филмовата индустрия не се стреми да осигурява подходящи роли за актьорите. Нейната работа е да създава филми, които ще донесат възможно най-много приходи”, смята Мур.

На фона на расисткия скандал около тазгодишната церемония по връчването на наградите "Оскар”, Джулиан споделя, че Оскарите може да са от изключително значение за актьорите и индустрията като цяло, но всъщност хората вкъщи гледат на тях като на развлекателна церемония.

55-годишната актриса говори и за личния си живот. Тя е омъжена от 13 години и има две деца - 18-годишният Калеб и 13-годишната Лив. Заетата майка е категорична, че в живота трябва да има ясна граница между личния и професионалния живот.

Огнен сексапил от 55-годишната Джулиан Мур

"Никога не отговарям на работни имейли или телефонни обаждания през нощта, освен ако не са спешни. Ако имам среща, интервю или пък трябва да чета сценарий, го правя по време на учебния ден. Когато децата ми са вкъщи, искам и аз да бъда там”, не крие Джулиан.

Огнен сексапил от 55-годишната Джулиан Мур

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay